Geen categorie

Welke alcoholvrije wijn is nu echt lekker?

Als je midden in je zwangerschap zit, of net bevallen bent van een kleine en je geeft nog volop borstvoeding is het natuurlijk uit den boze om alcohol te nuttigen. Echter snak je misschien wel naar die lekkere wijnen zoals je al bijna een jaar niet meer gedronken hebt. Gelukkig hebben we daar tegenwoordig een oplossing voor, namelijk; ALCOHOLVRIJE wijn. Vooral ook voor de dames die meteen stijl achterover slaan bij het drinken van het eerste wijntje na krijgen van een kind en toch verkiezen de controle te behouden.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat is nu een lekkere wijn zonder alcohol?

Waar we voorheen nog niet moesten denken aan een drinkbare wijn zonder alcohol, is hier inmiddels veel verbetering gekomen als we het hebben over kwaliteit en smaak. Je wilt dan een wijn drinken waarbij je de alcohol niet mist. Dat is de kunst van het vak.

Online bestellen

Mocht je online willen bestellen? Kijk dan eens op de website van Budgetwijnen. Zij hebben een uitgebreid assortiment van alcoholvrije wijnen van hoge kwaliteit.

Hoe doen ze dat nu eigenlijk?

In feite worden de wijnen op een standaard manier gemaakt zoals de normale wijnen. Echter wordt dan pas achteraf de alcohol onttrokken uit de wijn. De druiven waarvan alcoholvrije wijn wordt gemaakt worden eerder geplukt, waardoor ze minder suiker bevatten en meer zuren. Zowel de alcoholvrije als alcoholhoudende wijnen zijn even zoet, ook al lijken de alcoholvrije wijnen zoeter. Dit komt omdat je bij alcoholhoudende wijnen de zoetheid minder proeft.

Gezellig meedoen op een feestje

Met de alcoholvrije wijnen kun je toch gezellig meedoen op een feestje waarbij het niet eens opvalt dat je eigenlijk gewoon aan de fris bent. Want het is en blijft toch echt wijn dat je drinkt!

Dit vind je misschien ook leuk...