Geen categorie Wonen

Tips bij het kopen van leren eetkamerstoelen

Tijdens Covid-19 worden we zo veel mogelijk geadviseerd thuis te blijven. De kans is best groot dat je deze tijd nuttig wilt besteden en je interieur een upgrade wilt geven. Dit kan je doen door je eetkamer stoelen te vervangen. Dit doe je niet vaak dus het kan best lastig zijn om passende en mooie eetkamerstoelen te vinden. Ontdek hier welke eetkamer stoel het beste bij je past.

Welke stoel past bij je interieur?

Wanneer de meubels in de woonkamer bij elkaar passen ontstaat er een geheel wat een mooi effect heeft. Het is aan te raden om eetkamerstoelen te kopen die passen bij je andere meubels. Heb je bijvoorbeeld een stoer interieur met veel hout en metaal? Dan is het een goed idee om naar industriële stoelen te kijken. Kenmerken van industriële stoelen zijn een metalen frame, leren zitting en een natuurlijke kleur. Heb je meer wit en hout in je interieur? Dan is een lichte kleur stoel met een zwarte metalen frame erg mooi. Bij een landelijk interieur past een luxe leren eetkamerstoel met wieltjes.

Wat vind je belangrijk aan een eetkamerstoel?

Vind je het belangrijk dat de stoel een mooi design heeft? Dan moet je een stoel kiezen waar je meteen blij van wordt als je hem ziet. Maar als je kinderen hebt kan je beter voor een functionele stoel kiezen. Kies een stoel die minder gevoelig is voor vlekken

Met of zonder armleuning?

Een eetkamerstoel met armleuning is extra comfortabel. Als je van lang tafelen houdt of vaak thuis werkt is dit ideaal. Wil je vaak stoelen kunnen bij schuiven? Dan is een eetkamer stoel zonder armleuning handiger want die is vaak minder breed.

Kijk op de Website van Woonloods voor een ruim aanbod aan eetkamerstoelen. Op de website vind je genoeg inspiratie, ook voor mooie zitbanken, fauteuils en houten eettafels.

Dit vind je misschien ook leuk...