Geen categorie

Wat zijn de meest interessante e-learnings voor zorgpersoneel?

Je werkt vol overtuiging en met veel passie in de zorg, maar de zorg verandert constant. En dus heb je behoefte aan bijscholing. In dit artikel een aantal aanraders die de moeite waard zijn om te volgen: de meest interessante en waardevolle cursussen.

1. E-learning vakbekwaam indiceren

Ben je verpleegkundige van niveau 5 en wil je gaan indiceren? Dan is deze e-learning echt wat voor jou. Met de e-learning Vakbekwaam Indiceren Omaha System voldoe je aan alle scholingseisen rond indiceren en werken met Omaha System. De e-learning is praktijkgericht en zit vol met herkenbare casussen. Zo krijg je de stof écht onder de knie.


2. E-learning voorbehouden en risicovolle handelingen
Bijscholen op de voorbehouden en risicovolle handelingen is verplicht. Dus dit e-learningpakket is een must!

Het pakket heeft een goede afwisseling van theorie, praktijkgerichte voorbeelden en nodige achtergrondinformatie zoals wet- en regelgeving rond de handelingen.. De informatie uit de e-learning is gebaseerd op de meest recente Vilansprotocollen, dus zo blijf je op de hoogte van de laatste stand van zaken.


3. E-learning basiszorg
Bijscholen rond het thema basiszorg of ADL is vaak niet verplicht, maar daarom zeker niet minder belangrijk. Basiszorg gaat over het ondersteunen bij dagelijkse zorg. Zorg die ontzettend gewaardeerd kan worden als dat op de juiste manier uitgevoerd wordt. Hygiënisch, veilig, maar ook cliëntvolgend. Want weet jij hoe het zit met thema’s als ‘zelfredzaamheid’ en ‘eigen regie’? In dit e-learningpakket verschillende voorbeeldsituaties en alles wat je moet weten over het leveren van goede ADL-zorg.

Dit vind je misschien ook leuk...