Shoppen

Welk cadeau neem je mee op kraamvisite?

Hoera, een baby! Op de deurmat valt weer een nieuw geboortekaartje van je familielid, vriendin of collega. Waarschijnlijk heb je nu al zin om op kraamvisite te gaan en het schattige kindje in je armen te houden. Het is alleen lastig om nog met een origineel cadeau aan te komen. Hoe voorkom je dat je een cadeautje geeft wat anderen al hebben gegeven? Dit wil het liefst niemand overkomen. Om te voorkomen dat je er toch uiteindelijk voor kiest om met een pastelkleurige knuffel aan te komen kun je in dit artikel lezen over de leukste originele cadeautjes die je kunt geven wanneer je op kraamvisite gaat. 

Een leuk koffertje

Niks is origineler dan een koffertje kopen met leuke spulletjes er in. Je kunt op veel webshops kleine kinderkoffertjes vinden met mooie illustraties van dieren of bloemen er op. Zo’n koffertje is ook meteen een hartstikke leuke accessoire voor op de kinderkamer. Perfect om in zo’n koffertje te stoppen is een leuke slabber met een grappig motiefje er op. Ook kun je er wat efficiënte spullen instoppen zoals lekkere babyolie en billendoekjes. Tot slot moet je zeker niet de moeder vergeten. Koop een lekkere zak snoepjes of een lekker geurtje. Dit zal altijd gewaardeerd worden.

Een uitsprakenboekje

Een uitsprakenboekje is een van de leukste kraamcadeau’s die je kunt geven. In een uitsprakenboekje kun je de eerste woordjes of geluidjes van je baby noteren. Hoe ouder het kind wordt, hoe langer de woordjes en zinnetjes zullen worden. Dit is fantastisch om later terug te lezen, en vaak ook nog eens heel grappig. De grappigste uitspraken zijn namelijk de uitspraken van een kind. Van een uitsprakenboekje kan jaren lang genoten worden. Wanneer het kind later volwassen is zal het kind dit zeker met veel plezier teruglezen. 

Een gepersonaliseerd cadeau

Wat is nou een leuker kraamcadeau dan een slabbertje, rompertje, shirtje of broekje met de naam van het kind er op. Gepersonaliseerde cadeau’s worden over het algemeen ontzettend gewaardeerd omdat mensen direct kunnen zien dat je er moeite in hebt gestoken om een leuk kraamcadeau te verzinnen. Moeite is iets wat mensen altijd enorm zullen waarderen, en met een leuk gepersonaliseerd cadeau zul je zeker een glimlach op het gezicht van de nieuwe moeder toveren. Voor een gepersonaliseerd kraamcadeau kun je het beste online op zoek gaan. Online zijn dit soort cadeautjes namelijk vaak goedkoper en sneller verkrijgbaar dan in een gewone winkel. 

Dit vind je misschien ook leuk...