Wonen

Heb jij last van snurken?

Het is helemaal niet raar als je last hebt van snurken, heel veel mensen hebben daar namelijk last van. Mocht jij geen last hebben van snurken, is er een goede kans dat degene die naast je ligt last heeft van snurken. Bijna iedereen is er namelijk weleens mee in aanraking geweest. Maar wat kun je eraan doen? In dit blogartikel helpen wij jou om het snurkprobleem op te lossen.

Bijna iedereen snurkt wel eens, en het is meestal niet iets om je zorgen over te maken. Snurken ontstaat wanneer u tijdens de slaap geen lucht vrij door uw neus en keel kunt bewegen. Hierdoor trillen de omliggende weefsels, waardoor het bekende snurkgeluid ontstaat. Mensen die snurken hebben vaak te veel keel- en neusweefsel of “slap” weefsel dat sneller gaat trillen. De positie van uw tong kan ook een soepele ademhaling in de weg staan.

De oplossingen tegen de snurken

Er zijn verschillende middelen die helpen tegen snurken. Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje, zodat jij het ideale product kunt kiezen.

Ten eerste zijn er de neusspreiders. Deze stop je in je neus, waardoor deze verruimt wordt, hierdoor heb je meer ruimte om door je neus te ademen, waardoor de lucht er makkelijker doorheen kan. Er zijn zachte en harde neusspreiders. De harde neusspreiders werken iets beter, alleen zijn minder comfortabel. De zachte neusspreiders daarentegen zijn juist comfortabeler gemaakt, maar zijn iets minder effectief.

Ten tweede de Continue positieve luchtwegdruk (CPAP). Om uw luchtweg tijdens de slaap open te houden, blaast een machine naast uw bed perslucht in een masker dat u over uw neus of gezicht draagt.

Ten slotte ons favoriete middel: de anti snurk beugel. Deze beugel is ideaal. Je stopt die in je mond tijdens het slapen en hierdoor wordt jouw onderkaak naar voren gedwongen. Het gevolg hiervan is dat de luchtwegen verder open staan en de lucht gemakkelijker erdoorheen kan. Je kunt de anti snurkbeugel eenvoudig en snel bestellen bij Mr. Anti Snurk voor slechts €27,50.

Dit vind je misschien ook leuk...