Algemeen

Wat moet je doen als je een eigen bedrijf hebt maar sommige klanten betalen niet?

Als werkende moeder is het altijd verschillende ballen hoog houden. Een eigen bedrijf runnen is al niet makkelijk en zeker nog met kids erbij, mag er wel even gezegd worden wat voor goed werk je doet! Maar je hoeft niet alles alleen te doen. Elke ondernemer heeft er wel eens last van dat klanten of partners niet betalen en die schulden lopen op. Jij hebt natuurlijk wel genoeg te doen en wilt hier niet je tijd insteken. Want dit kan wel eens heel veel tijd worden. Dan is het dus ideaal om een deurwaarder in te schakelen. Een deurwaarder inschakelen is echt de beste manier om snel je centen terug te krijgen en we geven je hier een paar redenen waarom dit ook voor jou de beste optie is.

Een incassobureau of deurwaarder bespaart je (heel veel) tijd

Tijd is een van je grootste troeven als werkende mama en je wilt niet dat deze wordt besteed aan taken die je aan anderen kunt deligeren. Incassovraagstukken brengen veel tijdrovend werk met zich mee. Het inhuren van een deurwaarder of incassobureau zorgt ervoor dat er professionals voor je aan het werk zijn die documenten opstellen, de zaak onderzoeken en de juiste procedures volgen.

Gerechtsdeurwaarders begrijpen het incassoproces net wat beter dan jij

Als het gaat om het innen van schulden, verliezen veel mensen deze zaak omdat ze een gebrek aan kennis over de rechtsgang hebben. Gerechtsdeurwaarders besteden elke dag veel tijd aan het rechtssysteem en wetten omtrent schulden innen. Ze hebben systemen en strategieën die ze gemakkelijk kunnen gebruiken om jouw invorderingstijd te optimaliseren.

Behoud een goede relatie met je klant

Als je een bedrijfseigenaar bent, is een van de moeilijkste onderdelen van het innen van achterstallige schulden het onderhouden van positieve relaties met je klanten. Je wilt die relatie niet verbreken als je weet dat ze in staat zijn om hun rekeningen te betalen en toekomstige bestellingen te plaatsen. Wanneer je dan een professioneel gerechtsdeurwaardersbedrijf inschakelt, leg je een buffer tussen je bedrijf en de klant.

Beter slagingspercentage

Het is dan ook niet verwonderlijk dat wanneer de term ‘deurwaarder’ ter sprake komt, mensen zich ongemakkelijk voelen. Door een gerechtsdeurwaarder contact op te nemen met personen met achterstallige schulden, versnelt het proces om het saldo betaald te krijgen. Gerechtsdeurwaarders hebben een beter slagingspercentage dan personen die het geld zelf proberen te innen. Onze gerechtsdeurwaarders hebben de ervaring die vaak nodig is om je te helpen het gewenste resultaat te bereiken.

Dit vind je misschien ook leuk...