Algemeen Lifestyle

Geld besparen op vakantie

Lekker op vakantie, maar in plaats van zoveel uit te geven kun je ook wat opletten en super veel geld besparen. Dat kun je natuurlijk weer uitgeven aan een extra lekker diner, of een paar leuke zomerjurkjes natuurlijk.

Begin

Het begint natuurlijk allemaal met de bestemming te kiezen. Heb je er al één in gedachte? Mooi! Nog niet? Denk aan een plek die binnen je budget past maar jou toch erg leuk lijkt. Wanneer je je vliegticket gaat boeken denk dan aan de volgende dingen.

Boek niet te vroeg

Nee, maar ook zeker niet te laat. Boek ongeveer 3 maanden van te voren voor de beste tickets. En daar kan natuurlijk best een week tussen zitten maar boek niet te vroeg. Op een zondag heb je de meeste kans voor een goedkope vlucht, en op vrijdag wil je het liefst geen vliegtickets kopen.

Hotels

Wat heel handig is, is om een hotel te zoeken via Booking.com en dan te vergelijken via andere grote ketens zoals Expedia. Vergeet alleen niet om ook de website van het hotel te bekijken, soms kun je via de website veel goedkoper boeken! Een hotel boeken hoeft natuurlijk geen drie maanden van te voren, je kunt altijd even achten op andere deals!

Geld besparen op vakantie

Wil je lekker op vakantie, maar toch een beetje op de centjes letten? Dat kan ook zeker. Wanneer je een appartement huurt, krijg je vaak ook een kookstel erbij. Kies ervoor om dan in een lokale supermarkt boodschappen te doen en lekker zelf te koken.

Andere tip: zoek niet de meest toeristische tentjes, deze zijn vaak duurder. Kies minder toeristische tentjes, en je betaalt een minder toeristische prijs.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *