Hobby Lifestyle

Diamond painting kopen bij Myth Of Asia

Diamond painting is een nieuw ambacht dat de kunst – en ambachtswereld heeft beïnvloed. Het is in een zeer korte tijd populair geworden onder doe-het-zelvers en hobbyisten. Hieronder lees je meer over diamond painting en waar je het beste in Nederland diamond painting kan bestellen.

Wat is diamond painting?

Als je nog niet weet wat diamond painting is: het is de naam van een mozaïek kunstvorm waarin de ‘schilder’ een schilderij maakt door kleine harsen die schitteren als diamanten op een canvas te plakken met de overeenkomstige nummers gedrukt. De diamanten schitteren door de facetten die in hun zijkanten zijn gesneden. Het materiaal van de diamanten is hars. De schilder gebruikt een pen om de diamanten op te pikken en je gebruikt wax om de diamanten te bevestigen.

Ontspanning en plezier

Diamond painting is door zijn eenvoud voor iedereen beschikbaar dus je hebt vooraf geen ervaring nodig. Wanneer je met diamond painting start zal je snel merken dat het een verslavend proces is die kan zorgen voor veel ontspanning en plezier. Dit heeft er ook voor gezorgd dat diamond painting in een korte tijd erg populair is geworden.

In tegenstelling tot andere creatieve activiteiten, heb je niet veel tijd nodig om diamond painting te leren. Na de eerste keer dat je het hebt geprobeerd zal je meteen weten hoe het moet. Waar je bij veel creatieve activiteiten soms vastloopt omdat het niet lukt, zorgt diamond painting er juist voor dat je geniet van je tijd en kan ontspannen.

Bij diamond painting ‘schilder’ je dus een schilderij met kleurrijke, glanzende harsen die gemaakt zijn om op diamanten te lijken. De harsen kleven op het diamond painting canvas. Op het canvas staat aangeven waar je de diamanten moet plakken. De letters en symbolen begeleiden je dus eigenlijk over het canvas om een schilderij te maken.

Diamond painting in Nederland

Het klinkt misschien wat overweldigend maar het schilderen met diamanten geeft je veel plezier. Bij Myth Of Asia kan je een kit bestellen die alles bevat wat je nodig hebt om jouw eigen meesterwerk te creëren. Van natuur en dieren tot fantasy-kunst. De kits zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, dus voor iedereen wat wils! Kijk voor diamond painting Nederland op de webshop van Myth Of Asia en laat je inspireren. Meld je aan en profiteer van 10% korting op je eerste bestelling.

Dit vind je misschien ook leuk...