Lifestyle Shoppen

Zo verwen je jezelf als drukke mama

Heb je kinderen, werk je en heb je daarnaast misschien ook nog een hobby of sport die je beoefent? Grote kans dat je het vaak enorm druk hebt en er maar weinig lege plekjes zijn in jouw agenda. Toch is het aan te raden om jezelf af en toe eens te verwennen en tijd voor jezelf in te plannen. En dit hoeft niet meteen iets groots te zijn, kleine dingetjes kunnen ook al veel helpen. Door jezelf af en toe eens te verwennen, kun je er daarna weer even tegenaan omdat je waarschijnlijk prettiger in je vel zit. Hoe je jezelf als drukke mama kunt verwennen? Wij zetten wat ideeën voor je op een rij!

Een wellness dag

Hoe je jezelf flink kunt verwennen als je altijd maar druk bent? Een wellness dag kan jou heel goed doen. Zeker als je hier fan van bent, kan het leuk zijn om zo’n dagje in te plannen voor jezelf. Laat jezelf eens even flink in de watten leggen, want dat heb je verdiend. Een saunabezoek, massage, meditatie of yoga: genoeg mogelijkheden tijdens jouw wellness dagje. Zo kun je even ontstressen en even niet bezig zijn met alle drukte!

Koop regelmatig iets leuks voor jezelf

Hoe je jezelf ook kunt verwennen? Door af en toe wat leuks voor jezelf te kopen. Grote kans dat je vaker wat voor iemand anders koopt, bijvoorbeeld voor je kinderen. Echter moet je ook jezelf wel eens verwennen en dit kun je doen door iets leuks voor jezelf te halen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tas, kleding, make-up of een heerlijk parfum: trakteer jezelf zo nu en dan. Mocht je op zoek zijn naar een goed ruikend parfum, dan kan parfum bij Douglas kopen een aanrader zijn.

Je zult zien dat wanneer je iets echt voor jezelf koopt, je dit goed zal doen. Je wordt hier blij van en zit daardoor ook weer even beter in je vel. Je hoeft natuurlijk niet iedere week weer wat nieuws uit te zoeken, maar jezelf zo nu en dan trakteren op iets leuks kan zeker geen kwaad!

Maak een mooie wandeling

Vind je het heerlijk om inde buitenlucht te zijn? Dan kan het fijn zijn om zo nu en dan eens een mooie wandeling te maken. Kies een mooie omgeving uit en ga hier even lekker wandelen. Even je gedachten verzetten en genieten van de natuur. Het kan je een goed gevoel geven en ervoor zorgen dat je hierna even prettiger in je vel zit.

Serie- of filmavond

Ben jij dol op series en films, maar heb je haast geen tijd om deze te kijken omdat je zo druk bent? Dan is het hoog tijd om een avondje vrij voor jezelf in te plannen binnenkort, zodat jij dit even kunt inhalen. Plof op de bank, pak er wat snacks bij en geniet van jouw favoriete serie of film. Zo hoef je even helemaal nergens anders aan te denken en kun je echt even optimaal relaxen. Dat heb je zo nu en dan ook gewoon nodig!

Misschien geven deze tips jou wat inspiratie om jezelf eens wat vaker te verwennen. Probeer dit echt zo nu en dan te doen, want hierdoor kun je prettiger in je vel zitten en ook minder stressvol zijn op sommige momenten. Zet jezelf soms ook even op nummer één!

Dit vind je misschien ook leuk...