Kinderen

Beste houten speelgoed voor peuters

Plastic bevat chemische stoffen en speelgoed met muziek / flitslicht stimuleert jonge geesten. Houten speelgoed is onze must-have geworden voor het beste speelgoed voor onze peuters om mee te spelen!

Noem me een gemene moeder; noem me ouderwets; noem me waanvoorstellingen. Hoe het ook zij, ik ben een grote fan van houten speelgoed voor mijn kinderen om mee te spelen. Ik heb zoveel kinderen ongevoelig zien worden door non-stop muziekspeelgoed luid met felle knipperende lichten. Dat is niet alleen niet goed voor hun mentale ontwikkeling, het duwt me naar het breekpunt van mijn eigen geestelijke gezondheid door elke dag naar die onzin te luisteren. Ik heb ook de nadelen gezien van de kinderen die veel te veel schermtijd hebben gehad. Op speeldata zijn ze bijna niet in staat om te spelen en te socializen, en alles wat ze willen is toegang tot de telefoons van hun ouders. Met zoveel speelgoed “hoepels en hindernissen” waar we als ouders doorheen moeten springen en navigeren, heb ik ervoor gekozen om het speelgoed van mijn kinderen te beperken tot * meestal * houten speelgoed. Dit speelgoed kan het onvermijdelijke pak slaag dat je kinderen ze geven aan, bevordert creatief spel en mits het in de VS of Europa is gemaakt, is het niet giftig. Hier zijn enkele van onze favoriete houten speelgoed, die allemaal beschikbaar zijn online, dus je kunt ze ook krijgen, zelfs als je geen bougie-kinderwinkels bij jou in de buurt hebt!

Houten keukenspeelset

Het is groot genoeg voor twee peuters om op te staan ​​en te spelen, maar klein genoeg voor zelfs een kleine speelkamer / kinderkamer. Het kost ook iets meer dan €50, wat geweldig is!

Houten speelgoedfruit en groenten

Deze gaan hand in hand bij de houten keukenspeelset. De kinderen maken voor mij allerlei “gerechten” en oefenen hun fijne motoriek om deze uit elkaar te halen en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen door te leren welke weer samen gaan. Mijn zus heeft toevallig de jongens fruit en groenten cadeau gedaan voor Kerstmis en als je een speelkeuken hebt, heb je absoluut wat van deze groenten en fruit nodig. Zo heeft het merk Goki bijvoorbeeld leuk houten speelgoedfruit en groenten.

Houten speelgoeddieren

Houten speelgoed wat het ook altijd goed doet zijn de houten dieren van Holztiger. Dit is speelgoed met een open einde. Je kinderen kunnen hier hun fantasie de vrije loopt laten. Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld dierentuintje spelen of een kinderboerderij naspelen.

Dit vind je misschien ook leuk...