Lifestyle

Hoe zich te ontdoen van voorhoofdrimpels

Als je voorhoofdrimpels hebt en je wilt ze laten verdwijnen – of voorkomen dat ze überhaupt verschijnen – dan ben je hier aan het juiste adres.

Ondanks internetgeruchten kun je niet zomaar je voorhoofd masseren om rimpels te verwijderen, maar er zijn wetenschappelijk onderbouwde oplossingen waarvan bewezen is dat ze werken.

Ten eerste, wat veroorzaakt eigenlijk rimpels op het voorhoofd?

Horizontale rimpels op het voorhoofd worden veroorzaakt door herhaalde bewegingen van de voorhoofdspier en kunnen zich al in de 20 en 30 vormen, afhankelijk van de anatomie en hoeveel we de spier gebruiken. Schade door de zon zal deze rimpels verergeren omdat UV-straling collageen, de bouwstenen van de huid, afbreekt.

Kun je voorhoofdrimpels thuis behandelen?

Ja! Hier leest u hoe u voorhoofdlijnen kunt verwijderen met effectieve huidverzorgingsingrediënten en laserbehandelingen thuis. Je kunt dus je rimpels verwijderen zonder botox.

Huidverzorging die collageen produceert. Zoek naar leave-on huidverzorgingsproducten zoals serums en crèmes met “ingrediënten zoals peptiden, die helpen bij de vorming van collageen en elastine, en retinol, dat de huidcelvernieuwing en de productie van collageen stimuleert tot een gladde textuur. Breng dagelijks minimaal vier weken en maximaal 12 weken aan om resultaten te zien.

Overweeg een hightech laser. Sommige technologieën voor het gladstrijken van rimpels die voorheen alleen beschikbaar waren bij de dermatoloog, zijn nu beschikbaar voor thuisgebruik, zoals gezichtslasers.

Wat is de snelste manier om rimpels op het voorhoofd te verwijderen?

Bezoek een dermatoloog voor vrijwel onmiddellijke resultaten om de meest dramatische, snelwerkende rimpelverzachtende effecten op het voorhoofd te krijgen. Laat uw rimpels verwijderen op natuurlijke wijze en begin niet aan botox. Hier is wat u moet weten:

Injecties. Een dermatoloog kan de verschijning van voorhoofdlijnen verminderen. Deze techniek is een alternatief voor inspuitingen met botox en lichaamsvreemde stoffen. U behoudt namelijk uw natuurlijke uitstraling maar we verzachten de puntjes waar u zich aan stoort. Nadat het gebied verdoofd is met een crème wordt de rimpel met een heel fijn naaldje losgemaakt met een zogenaamde microprobe. Door deze stimulatie gaat uw huid zelf nieuwe collagene vezels aanmaken. Dit lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het diepere gelegen littken op.

Lasers voor huidvernieuwing. Om permanent van voorhoofdrimpels af te komen, kan uw arts huidvernieuwende lasers aanbevelen, zoals Fraxel en PicoSure, zegt Dr.Mraz Robinson, die de productie van collageen kunnen stimuleren om lijnen van binnenuit glad te strijken.

Dit vind je misschien ook leuk...