Kinderen

Accessoires voor je trampoline die je moet hebben

Een trampoline in de droom van elk kind. Jong of oud, een trampoline verveelt nooit. Wanneer je een trampoline gaat kopen is zijn sommige accessoires erg handig om te hebben. Denk bijvoorbeeld aan trapjes of afdekhoezen. Hieronder lees je welke accessoires een must zijn voor jouw trampoline.

Beschermhoes

Om je trampoline te beschermen is het raadzaam om een trampoline hoes te gebruiken. De beschermhoezen van Etan zijn van zeer hoge kwaliteit. Etan heeft verschillende soorten hoezen voor de trampoline. Van transparante tot groene hoezen en van rond tot vierkant. De beschermhoezen zijn scherp geprijsd en bieden perfecte bescherming tijdens het najaar. Daarnaast beschermd de hoes ook tegen bladeren en vogelpoep waardoor de trampoline langer meegaat.

Trampoline trap

Voor de kinderen die nog te klein zijn om zelf op een veilige manier op de trampoline te komen heeft Etan een aantal handige trampoline trappen in haar collectie. De trappen zijn weerbestendig, robuust en zeer duurzaam. Daarnaast heeft een trap een bijpassend design bij de trampoline. Het trapje is makkelijk te bevestigen en zorgt ervoor dat kinderen veilig en makkelijk de trampoline opkomen.

Trampoline verankeringsset

Tijdens het najaar kan het af en toe best hard waaien. Om te voorkomen dat je trampoline wegwaait is een verankeringsset een must. Zo blijft de trampolinestaan, ook tijdens extreme weersomstandigheden. De verankeringsset is eenvoudig te monteren.

Satefy en Silence systeem

Springen je kinderen hard op de trampoline maar maakt de trampoline hierdoor veel geluid? Hiervoor is een speciaal Safety and Silence systeem ontwikkeld. Dit systeem zorgt voor extra ruimte tussen de rand en de veren waardoor er geen geluid meer komt vanuit de rand. De extra ruimte die vrijkomt wordt veilig afgedekt met een Safety systeem.

Kijk op entantrampolines.com voor meer handige accessoires en voor een ruim aanbod aan trampolines. Ook bieden zij de beste service om de trampoline te plaatsen.

Dit vind je misschien ook leuk...