Shoppen

Fietsonderdelen kopen

Wist je dat je online eenvoudig fietsonderdelen bekijken. Dit is de meest eenvoudige manier om de beste onderdelen te vinden voor jouw fiets. Hier staat een grote collectie aan onderdelen van de bekendste merken. Ook kun je hier fietssloten vinden waarmee je je fiets ook veilig op slot kunt zetten buiten de deur. Daarnaast vind je hier ook praktische spullen zoals een fietsenrek of fietsverlichting. Tevens is het ook mogelijk om hier fietstassen te kopen in allerlei soorten en maten. Dit zorgt ervoor dat je niet steeds verschillende winkels af moet voor de beste en goedkoopste onderdelen. Zo houd jij weer tijd en geld over. En blijf het fietsen ook een leuke hobby, maar ook nog eens een gezonde bezigheid.

Koop een degelijke tas voor op de fiets

Je kunt een eenvoudig fietstas kopen als je opzoek bent naar een tas die je ook ergens mee naar binnen kunt nemen. Op bijna elke plek van de fiets kun je een tas monteren. Zo heb je ook tassen die je er makkelijk op kunt zetten voor aan de achterkant. Deze kun je vaak tot wel 2 stuks aan de achterkant kwijt. Op de voorkant kun je ook kiezen voor een fietsenrek waar je weer een krat of tas op kunt zetten. Met een fietstas kun je ook gewoon je boodschappen doen. In de meeste gevallen kunnen deze ook nog eens gevuld worden met een groot gewicht. Op deze manier kun je de dure auto thuis laten en gezond op de fiets stappen voor de boodschappen in de buurt.

Ga veilig de weg op met goede fietsverlichting

De veilig fietslamp in donker zorgt ervoor dat je ook geen boete kunt krijgen voor het niet hebben van fietsverlichting. Daarnaast zijn er verschillende soorten lampen met een ander intensiteit. Zo heb je altijd een goed zicht op de fiets en kun je veilig deelnemen aan het verkeer. Daarnaast is het hebben van fietsverlichting verplicht in Nederland en je dient dit dan ook te gebruiken. Veel mensen kiezen voor de afneembare verlichting, maar deze heeft vaak niet zo’n heel goed zicht. Als je dus vanuit het oogpunt van veiligheid kijkt kun je het beste vaste verlichting nemen. Deze heb je in zowel varianten met batterijen als de klassieke variant die wordt aangedreven door een dynamo.

Zo kun je een fietsenrek monteren

Een veilig fietsenrek monteren hoeft niet veel werk te zijn. Wanneer je het stappenplan goed volgt is het een peulenschil om te doen. Op de meeste auto’s kun je deze snel en efficiënt installeren en ook weer eraf halen. Daarnaast zijn er verschillende modellen waarop je tot wel 4 fietsen kwijt kunt. Deze zet je dan meestal op het dak. Wanneer je een systeem kiest voor achter aan de trekhaak dan heb je kans dat deze veel wind vangt. Doordat hij veel wind vangt rijd je een stuk slomer en kost het heel wat meer brandstof. Het is dus verstandig om goed over je keuze qua fietsenrek na te denken zodat je ook niet teveel geld gaat toeleggen om de benzine.

Dit vind je misschien ook leuk...