Lifestyle

Zo ben je een werkende mama zonder stress 

Vandaag de dag is het heel normaal dat je een baan combineert met je gezin. Maar hoe doe je dat? Hoe houd je alle ballen in de lucht? Ten eerste met een georganiseerde tas. Er zijn hele leuke business tassen dames te koop. Hierin kun je alles wat met je werk te maken heeft overzichtelijk en veilig opbergen. Geen rondslingerende usb sticks of notities. Als je de deur uit gaat voor je werk heb je altijd alles bij je wat je nodig hebt.  

Een stevige tas voor je laptop 

Iedereen met een kantoorbaan is vandaag de dag onlosmakelijk verbonden met haar laptop. Die moet overal mee naartoe, want je wilt overal kunnen werken. In de trein, bij de klant of ergens anders onderweg. Als je kiest voor Plevier business bags dan weet je dat je een tas koopt waar je heel wat jaren plezier van hebt.  

Overzicht over je spullen 

Een tas met één groot opbergvak is een ramp als je die voor je werk wilt gebruiken. Je hele tas overhoop halen op zoek naar een usb stick, een pen of je smartphone is niet echt professioneel. Kies daarom voor een business tas. Die heeft en handige indeling met praktische vakken waar je alles overzichtelijk kunt opbergen. Zo kom je bij afspraken altijd georganiseerd en professioneel voor de dag en kun je direct het gesprek in met een klant of andere zakenrelatie. Tijd is immers kostbaar in de zakenwereld. 

Altijd je spullen veilig opbergen 

Heb je een druk gezin dan ken je vast het fenomeen dat één van je kinderen met je spullen aan de haal gaat. Wil je niet dat je belangrijke papieren terugvindt met op de achterkant een prachtige tekening van je dochter of dat je je rot zoekt naar een usb stick en die in de lego kist van je zoontje blijkt te liggen? Berg je spullen dan op in een business bag en zet de tas weg op een veilige plek zodra je thuiskomt.  

Dit vind je misschien ook leuk...