Lifestyle

Wat is de ideale saunabadjas?

Wie houdt er niet van? Relaxen in een luxe saunacomplex! Deze heerlijke ontsnapping van de dagelijkse hectiek doet een mens goed. Om optimaal te kunnen genieten van geurige opgietingen & verschillende saunabaden is het belangrijk dat je goed voorbereid heen gaat. Evident is dat handdoeken en een saunabadjas onmisbaar zijn. Dames badjassen & heren badjassen zijn er in diverse uitvoeringen. Welke badjas is nu wel en welke is niet geschikt voor de sauna? Lees het hieronder!

Kies een katoenen badjas van badstof of velours

We kunnen over het materiaal van een dames- of heren saunabadjas kort zijn, deze dient van katoen te zijn. Katoenen badjassen zijn namelijk als enige bestand tegen de warme – & vochtige omstandigheden van de sauna. Dit komt door de hoge absorptiegraad en het ventilerende vermogen van het populaire materiaal. Online kun je het grootste aanbod saunabadjassen vinden bij de grote aanbieders (badjas.nl). Je zult dan velours-katoenen -, badstof-katoenen – & bamboe-katoenen badjassen tegenkomen. Alle soorten katoenen badjassen zijn zowel ideaal voor thuis als in de sauna!

Stijlvolle saunabadjassen voor heren & dames

Nu je weet dat je bij het kiezen van jouw perfecte saunabadjas voor een katoenen model dient te kiezen, wil je natuurlijk ook een mooie. Katoenen badjassen zijn er in verschillende ontwerpen. Zo heb je de keuze uit stoere capuchon badjassen of elegante badjassen met sjaalkraag en mooie snit. Ook is er diversiteit in prijs. Online shop je van budget tot luxueuze modellen van toonaangevende merken. Populaire badjassen labels van dit moment zijn; Badrock, PIP Studio & Funky badjassen.

Laat je verrassen door alle elegante saunabadjassen en geniet optimaal van je saunadag!

Dit vind je misschien ook leuk...