Kinderen

Top 5 schoenenmerken voor kinderen

Dat schoenen een belangrijk onderdeel zijn van onze outfit, dat moge duidelijk zijn. Des te belangrijker is het vooral voor kinderen dat je niet alleen kijkt naar hoe een schoen eruit ziet, maar ook kijkt naar de juiste pasvorm. Vooral bij kinderen die nog volop in de groei zitten, is het belangrijk dat een schoen goed aansluit en ook stevig is. Doe je dit niet, dan kunnen ze hier op latere leeftijd last van krijgen. Uiteraard hoef je je bij de top 5 schoenenmerken van dit moment geen enkele zorgen te maken. Deze merken focussen zich namelijk niet alleen op de buitenkant, maar ook op de binnenkant. Zo weet je zeker dat ook het voetbed goed is en de ondersteuning ook. Wil jij weten welke top 5 schoenenmerken dit zijn? Lees dan snel verder!

1. Nike 

De onbetwiste nummer één in deze lijst is natuurlijk Nike. Waar Nike natuurlijk allang niet meer alleen trainingspakken maakt, zijn ze ook gespecialiseerd in alles wat schoenen aangaat. Hierbij moet je denken aan allerlei verschillende soorten sneakers, maar ook voetbalschoenen. Door de goede pasvorm en het comfortabele voetbed, is Nike een echte aanrader.

2. Adidas

Naast Nike hebben we uiteraard ook Adidas. Waarvoor adidas eigenlijk een beetje hetzelfde geldt als voor Nike, zien we wel dat Adidas zich iets minder focust op de kleding. Uiteraard hebben ze een gigantisch kledinglijn, maar ligt de focus toch wat meer op de schoenen.

3. Vans

De kenmerkende canvas schoenen met dikke zool, dan hebben we het natuurlijk over Vans. Deze schoenen zijn niet alleen een ware lust voor het oog, maar zitten ook nog eens ontzettend fijn. Niet voor niets zijn deze schoenen onverminderd populair voor zowel kinderen als volwassenen. Heb jij nog geen Vans? Dan is Vans schoenen kopen het eerste wat jij zo snel mogelijk moet doen!

4. Puma

Waar puma een tijd is weggeweest, zijn ze weer helemaal terug! Niet alleen als het gaat om kleding, maar ook als we kijken naar het aanbod sneakers en voetbalschoenen. Niet voor niets is Puma daarom ook één van deze top 5 beste schoenen voor kinderen.

5. Timberlands

Zoek jij een echte ‘boot’ voor deze winter? Dan mogen een paar Timberlands van Durlinger natuurlijk niet ontbreken. Deze schoenen zijn niet alleen een ware lust voor het oog, maar zijn ook comfortabel en heerlijk warm. Kortom een echte must have dus!

Dit vind je misschien ook leuk...