Lifestyle

Hyaluron fillers: de populairste behandeling tegen rimpels

Als het gaat om behandelingen tegen rimpels, dan zijn Hyaluron fillers de meest populaire. Deze filler met hyaluronzuren houdt vocht vast. Zo is te zorgen voor meer volume in de huid voor een bepaalde periode. Dit betekent dat het opvullen van rimpels gedurende enige tijd goed werkt. De huid ziet er jonger uit. Ook voelt deze elastischer. Het effect is direct na het inbrengen te zien. Je voelt je dus direct een stuk jonger.

Werken met een specialist

Wanneer je problemen hebt met de huid, dan kan dat flinke invloed op de levenskwaliteit hebben. Ze kunnen letterlijk pijn doen. Het kan er ook slecht uitzien waardoor het zelfvertrouwen flink wordt aangetast. Werken met een specialist om deze aandoeningen te behandelen is dan een slimme zet. Deze gebruikt moderne technieken en apparatuur. De ervaring van de artsen is dan een extra voordeel. Dit geldt bijvoorbeeld voor een fillerbehandeling van Betan Clinics.

Werken met Hyaluron

Werken met hyaluron is altijd een goed idee. Dit is een natuurlijk bestanddeel dat in de huid zit. Dit neemt langzaam maar zeker af wanneer je ouder wordt. De huid is dan aan het dehydrateren. Daardoor ontstaan bijvoorbeeld rimpels. Werken met een fillerbehandeling is dan de manier om de lijnen en rimpels op te vullen en minder zichtbaar te maken.

Behandelen in het gezicht

Met hyaluron zijn de verschillende zones van het gezicht aan te pakken. Denk aan: jukbeenderen, lippen, kaaklijnen, zone tussen neus en lippen, mondhoeken, wangen en de zone tussen mond en kin. Het middel wordt met een kleine naald in de huid gespoten. Daardoor heb je direct meer volume onder de rimpel zodat de huid weer glad gestreken wordt. Dit is in een half uur te doen en daarna mag je direct naar huis. Misschien heb je in het begin wat last van een zwelling of roodheid. Binnen enkele dagen ben je ervan af. Let op in de eerste dagen na een fillerbehandeling de sauna en de zonnebank even te laten. Onderga ook geen gezichtsbehandeling.

Genieten van de resultaten

Het werken met de hyaluron fillers tegen rimpels heeft direct effect. Al kan er eerst een zwelling optreden zodat je het niet direct ziet. Na enkele dagen is dit verdwenen waardoor je het mooie resultaat ziet. Dit resultaat houdt 6 maanden tot anderhalf jaar aan. Dit hangt af van welk deel van het gezicht je ermee hebt laten behandelen. Zo kan je lang genieten van het resultaat met hyaluron.

Dit vind je misschien ook leuk...