Lifestyle

Tips voor alle toekomstige backpackers!

Pak alle medicatie die je ooit nodig zou kunnen hebben

Reizen kan je het gevoel van onoverwinnelijkheid geven. Ik haat het om degene te zijn die je zeepbel laat barsten, maar je bent er ver van verwijderd. Je zult ziek worden en als je dat doet, zal het veel makkelijker zijn om in je tas te komen en de medicijnen te nemen die je nodig hebt dan te proberen de dichtstbijzijnde apotheek te vinden, jezelf uit bed te slepen en op de een of andere manier het Spaanse woord voor ‘keelpastille’ te leren en correct uit te spreken. Breng een verscheidenheid aan basismedicijnen mee die u vertrouwt om elke ziekte aan te pakken. Zelfs als je het niet gebruikt, is het veel beter om veilig te zijn dan ziek.

Pak niet je hele garderobe in

Iedereen zou graag de keuze hebben tussen hun mooie casual, semi-nice half-casual, super mooi niet erg casual en niet leuk maar soort van casual schoenen, maar als je op reis bent is het dragen van dit alles is een nachtmerrie. Minder is meer en eenvoud is het beste als het gaat om het inpakken van je garderobe. Breng veelzijdige kleding mee die overal bij kan. Basic tops, jeans en alles wat zwart is, zullen je beste vrienden zijn. Je hebt beperkte ruimte, dus neem niets mee dat je maar één keer zou kunnen dragen. Probeer kleding mee te nemen die je meerdere keren kunt dragen en die geschikt is voor verschillende gelegenheden en je zult die altijd aanwezige balans van modieus en functioneel bereiken. Nog een tip om ruimte te besparen is een hamamdoek, deze zijn ideaal voor op reis. Ze nemen minder ruimte in als een gewone badhanddoek, waardoor er plek overblijft voor andere bagage. Ook zijn ze een stuk lichter en drogen ze sneller op.

Zie er niet te veel uit als een toerist

Helaas houden sommige mensen ervan om reizigers te pesten omdat we gemakkelijke doelwitten zijn, vooral voor dieven. Deze mensen kunnen een toerist van een kilometer afstand spotten, dus het is altijd een goed idee om te proberen zich aan te passen aan de lokale bevolking. Dat betekent dat je kaarten op je telefoon moet gebruiken en niet een gigantische papieren kaart. Geen zichtbare gordeltas of fanny pack, als je er echt een moet dragen, verberg het dan onder je kleren. Draag geen rugzak die er ingepakt uitziet om een apocalyps te overleven, alleen maar om een dag lang door de stad te lopen. Uiteindelijk ben je een toerist en moet je dat altijd omarmen, maar het niet zo voor de hand liggend maken kan je uit de problemen houden.

Dit vind je misschien ook leuk...