Lifestyle

Camping met zwembad boeken? 4 leuke tips!

Ben je op zoek naar een camping met zwembad, waar je samen met jouw kinderen kunt genieten van ontzettend veel waterpret? Wat een leuk idee en dat klinkt als een geweldig vooruitzicht. Sowieso is kamperen met kinderen een geweldige ervaring en als je dan ook nog eens lekker kunt spetteren in het zwembad kan de vakantie al helemaal niet meer stuk. Daarom delen we hieronder een aantal leuke ideeën voor campings met zwembad.

Camping Duitsland met zwembad

Voor een verblijf op een camping met zwembad hoef je natuurlijk geen wereldreis te maken. Een simpel uitje, net over de grens naar Duitsland, kan al voldoende zijn. In Duitsland zijn namelijk een aantal mooie parken met binnen- of buitenzwembad te vinden. En over het algemeen zijn de prijzen hier iets goedkoper dan in Nederland, wat een leuk bijkomend voordeel is. Enkele mooie regio’s om te bezoeken zijn de Eifel, Sauerland, de Moezel en Beieren. Aangezien Duitsland heel groot is en het lastig kan zijn om keuzes te maken, kun je eens een blik werpen op deze lijst met camping Duitsland met zwembad

Camping Nederland met binnenzwembad

Stap je liever niet in de auto naar het buitenland en verblijf je liever gewoon in eigen land? Dat kan natuurlijk ook! Op deze manier kunnen de kinderen communiceren in hun eigen taal en wellicht dat ze ook makkelijker vriendjes maken. Bovendien zijn er in Nederland tal van leuke kindercampings aanwezig. Enkele voorbeelden zijn camping de Kleine Wolf, camping Beerze Bulten en Camping de Reeënwissel. Overigens is het wel een slim idee om een camping met binnenzwembad te boeken, want in Nederland weet je natuurlijk nooit zeker of het wel lekker weer wordt. Op deze manier kunnen de kinderen ook als het regent toch gewoon een duik nemen in het zwembad. 

Camping Oostenrijk met zwembad

Als je aan Oostenrijk denkt, zal je in eerste instantie niet direct aan een kampeervakantie denken. Veelal komt het woord skiën als eerste in je gedachte voorbij. Toch is Oostenrijk een schitterend land voor een onvergetelijke kampeervakantie. Hier kun je mooi kamperen in de bergen, aan het water of bij gezellige dorpjes en steden. En dat gaat vaak gepaard met adembenemende uitzichten! Lijkt het je iets om te proberen? Dan tref je hier meer informatie over de leukste camping Oostenrijk met zwembad.

Camping met zwemparadijs in Italië

Italië is een van de meest geliefde vakantielanden onder heel veel Nederlanders. En dat begrijpen we wel, want hier tref je een groot aanbod van mooie campings, bezienswaardigheden, cultuur en natuur. Enkele plekken die zeker de moeite waard zijn, zijn Toscane, Le Marche, de Bloemen Riviera en Sardinië. Ongetwijfeld dat je hier een prachtige kampeervakantie beleefd!

Waar ga jij kamperen met zwembad?

Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden om een camping met zwembad te boeken. Of je nou het liefst in Nederland blijft of in de auto stapt naar Oostenrijk, Duitsland of misschien wel Italië: de mogelijkheden zijn eindeloos! Hopelijk lukt het jou om een leuke camping te vinden. Wij wensen je in ieder geval alvast een suepr fijne vakantie toe!

Dit vind je misschien ook leuk...