Kinderen

Speelgoed voor actieve kinderen

Kinderen die opgroeien kunnen naast hun groeistuipen ook een sprong in hun energie maken. Jonge kinderen zijn erg beweeglijk en ontwikkelen hun motoriek. Buitenspelen of met vrienden en vriendinnen sporten is daarom een goede uitlaatklep voor je kind. In dit artikel vind je speelgoed dat uitermate geschikt is voor kinderen die graag bewegen of die graag hun finesse aanscherpen. Heeft je kind kunstzinnige trekjes heeft en knutselt het graag? Dan kan je hier een blik werpen voor creatief hobby speelgoed voor je kind dat een creatieve inslag heeft.

Boulder draagbaar sportnet

Dit leuke Boulder Portable Net is een net dat je voor diverse sporten kan gebruiken. Het is een universeel stukje speelgoed en uw kinderen en tieners kunnen er badminton, een aangepaste vorm van volleybal, maar ook tennis, voetbaltennis en pickleball spelen. En dit kan op het strand, in de achtertuin, op de oprit of op andere vlakke ondergrond! Dit gave net is geweldig voor feesten, tijdens het kamperen en familievakanties. Zet uw net op in slechts 3-5 minuten, geen inzet of gereedschap nodig, zelfs een kind kan het! Met een verstelbare hoogte (34-60,5 inch) kun je het net direct van hoog naar laag transformeren. In de draagtas kun je het speelgoed naar elke plek meenemen. Het net is van lichtgewicht materiaal gemaakt en makkelijk opvouwbaar waardoor het draagbaar is. Het is verder niet mogelijk om onderdelen te verliezen, omdat ze onderling allemaal aan elkaar zitten met een bungee-koord. Boulder speelset is hoofdzakelijk gemaakt van een superieure kwaliteit nylon om scheuren te voorkomen. Het geverfde staal draagt verder bij om levenslange bruikbaarheid te garanderen. De robuuste bouw zorgt ervoor dat je het binnen en buiten zonder zorgen kan gebruiken. Kies uit drie breedtes van het net – 10 voet breed, 14 voet breed of 17 voet breed. Vergeet je sportaccessoires niet – Pickleball-peddels, volleybal- of badmintonset. Ben je naast speelgoed op zoek naar andere artikelen? Dan kan je op Rotterdam 2001 allerlei verschillende blogs vinden.

Chinese diabolo jojo

De Juggle Dream Jester Diabolo is de ideale Chinese jojo voor beginners en kinderen om mee te starten. Veel kinderen hebben er zo een in hun en hebben er voortdurend mee gespeeld. Je kinderen vinden het leuk om nieuwe trucjes te leren en uitproberen om uiteindelijk de Diabolo te beheersen. Deze speelgoed versie wordt met een gelagerde as meegeleverd die maar één richting op draait. Dat betekent dat de diabolo veel meer snelheid mee kan geven en dat deze langer blijft draaien dan met de vaste as op de standaard variant. De lageras heeft tevens extra brede opening tussen de gebolde kelken zitten. Deze extra ruimte maakt vinger en speeltechnieken makkelijker uit te voeren dan bij diabolo’s die een smallere as hebben. De bekers zijn gemaakt van duurzaam rubber dat krasbestendig is en bestand is tegen vallen van hoogte en duurzame glasvezelstokken. Deze handstokjes zijn sterk en tamelijk licht qua gewicht. Het glasvezel speelgoed geeft een beetje mee waardoor je de diabolo kunt laten versnellen. Deze set wordt geleverd met een tas met trekkoord om je diabolo set in op te bergen.

Dit vind je misschien ook leuk...