Kinderen

Pampers Splashers voor babyzwemmen

Als je wil zwemmen met je baby is het fijn en in sommige zwembaden zelfs verplicht om je baby een zwemluier aan te trekken. De Pampers Splashers zijn bijvoorbeeld speciaal gemaakt om in te kunnen zwemmen. Een gewone luier of een luierbroekje absorbeert heel veel vocht in het water en kan bovendien in het zwembad loslaten wat in de luier hoort te blijven. Als je op zoek bent naar Pampers Splashers in de aanbieding, kun je op deze website terecht. Hier vind je de actuele aanbiedingen voor Pampers Splashers. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je regelmatig bericht krijgt van aanbiedingen voor Pampers Splashers.

Comfortabele luier in het water

Je wil natuurlijk dat je baby een goede ervaring heeft met het zwemmen en het zwembad, en dat gaat beter als de zwemluier geen negatieve herinneringen creëert. Een zwemluier lijkt op een zwembroekje, maar heeft iets langere pijpen. Die pijpen zijn elastisch, maar zitten niet te strak. Zo blijft alles wat in de luier hoort, ook in de luier zitten, zonder dat de randjes knellend aanvoelen voor je kindje. De Pampers Splashers zwellen niet op in het water en blijven dus hun pasvorm behouden, ook in het water.

Zwemmen voor de rust

Pampers Splashers zitten dus comfortabel en irriteren je baby of zijn of haar huidje niet. Om het nog leuker te maken, zijn de zwemluiers voorzien van leuke afbeeldingen die te maken hebben met het water en de zee. Behalve comfortabel, zijn Pampers Splashers dus ook nog heel gezellig. In Nederland leren de meeste mensen al vroeg zwemmen. Met je baby naar het zwembad is ontzettend leuk voor jou en je baby. Na een lesje babyzwemmen is je baby ook moe en kan hij of zij lekker slapen.

Via: https://www.luierdeals.net/

Dit vind je misschien ook leuk...