Leuke speelgoed merken voor kinderen
Kinderen

Leuke speelgoed merken voor kinderen

Er is zoveel speelgoed op de markt dat het soms moeilijk kan zijn om te kiezen. Je wil speelgoed wat leuk is voor je kleintje en het liefst ook wat doet voor de ontwikkeling en als het duurzaam geproduceerd is en lang meegaat is dat een mooi pluspunt. Daarom lichten we vandaag graag een paar merken uit die hieraan voldoen!

Little Dutch

Little Dutch is opgericht door twee zussen die graag knutselde in de babykamer. Little Dutch is vooral bekend op de treinen. Een Little Dutch trein bestaat uit verschillende houten onderdelen en is volledig te demonteren. Op deze manier heeft je kind alle vrijheid om de trein om te bouwen naar eigen creatieve inzicht. Het stimuleert het ruimtelijk inzicht van je kind en laat je kind creatief nadenken. Naast treinen heeft Little Dutch ook bouwblokken om andere dingen mee te bouwen zoals een stad of een dierentuin. Het speelgoed van Little Dutch is natuurlijk volledig veilig en voldoet aan alle eisen van de Europese wetgeving. Het speelgoed kan ook erg lang meegaan als je hier goed mee om gaat.

Way to Play

Way to Play is een speelgoedmerk wat vernieuwend speelgoed maakt. Een leuk weetje is dat dit ook een Nederlands merk is. Way to Play maakt creatieve autobaan onderdelen. In tegenstelling tot andere merken waar je iets mee kunt bouwen geeft Way to Play geen bouwtekeningen. Hierdoor zul je de volledige creativiteit van het product ervaren en brengt dit speelgoed niet alleen uren speelplezier, maar prikkelt het ook de fantasie van je kind. De autobaan onderdelen zijn in verschillende pakketten verkrijgbaar waardoor je een eigen unieke collectie kunt samenstellen en kunt uitbreiden. Dit speelgoed is natuurlijk ook 100% kindvriendelijk en Way to Play besteed extra aandacht aan duurzaamheid in het productieproces en zij gebruiken alleen maar recyclebare materialen.

Deze merken en nog veel meer mooie, duurzame speelgoed merken vind je op Meervoorkinderen.nl

Dit vind je misschien ook leuk...