Shoppen

Geef jij cadeautjes om iemand te bedanken voor de hulp?

In de hectiek van je leven als moeder lopen dingen niet altijd zoals je ze gepland had. Zeker als je jonge kinderen hebt is het belangrijk om terug te kunnen vallen op een zus, vriendin of oma. Zij kunnen eens op je kind passen of iets voor je regelen waar je niet aan toe komt. Andersom ben je zelf ook graag behulpzaam als iemand een beroep op je doet. Hoe kun je iemand eigenlijk bedanken als hij of zij je uit de brand geholpen heeft?

Een uitje als dank voor de hulp

Wil je je moeder eens in het zonnetje zetten omdat ze de afgelopen weken vaak heeft opgepast terwijl jij het druk had met een speciale opdracht op je werk? Of verdient je vriendin een pluim omdat ze je geholpen heeft de nieuwe babykamer van een nieuwe look te voorzien? Dan kun je overwegen om een uitje te organiseren. Samen naar de Artis of een leuk museum. Maar ook een heerlijke lunch op een leuke locatie is een prima manier om Bedankt te zeggen. Met een uitje maak je samen herinneringen. Een prima idee.

Een leuk Bedankt cadeau als blijvende attentie

Vind je het leuker om een blijvende herinnering te geven als waardering voor de geboden hulp? Dan is een Bedankt cadeau een uitstekend idee. Als je zus je de laatste weken steeds boodschappen voor je heeft gedaan toen je grieperig was? Wil je de buurman bedanken omdat hij jullie heeft geholpen met het repareren van de schutting? Bedenk waar hij of zij van houdt en zoek daar een passend bedankt cadeau bij. Er zijn verschillende webshops die zich gespecialiseerd hebben in leuke Bedankt cadeaus. Kadogalerie in Haarlem is een van die winkels. Zowel in de winkel aan de Drossestraat als online kun je Bedankt cadeaus kopen, naast alle andere leuke cadeau artikelen die zij aanbieden. Leuk om eens te kijken, zomaar of als je iemand graag wilt verrassen met een leuk cadeau.

Dit vind je misschien ook leuk...