Lifestyle

Tips voor vriendinnen weekend

Ben je ook al lang niet met je beste vriendinnen weggeweest? Dan is het tijd om het weekend door te brengen met je vriendinnen en een leuke girls trip te plannen. In een weekend met je vrienden heb je alle tijd om samen te lachen en eventueel een traan te laten, en om samen nieuwe herinneringen te creëren. Omdat er zoveel verschillende manieren zijn om zo’n leuk meiden weekend te organiseren, hebben we een lijstje voor jouw en je vriendinnen op een rijtje gezet.

Weekendje weg naar Den Bosch

Wist je dat Den Bosch een super leuke stad is met een aantal geweldige bezienswaardigheden? Zo heb je in de stad de prachtige Sint-Janskanthedraal, het Noordbarbants museum en het Jheronimus Bosch Art Center. Ga in de middag een fijne wandeling maken in de Bosche Broek en slaap in het prachtige hotel Den Bosch de Ruwenberg.

Wellness dagje met prive sauna en zwembad

Een prachtige prive sauna boeken voor de hele middag met je vriendinnen? Lekker drankje en hapje erbij? Dat klinkt als de perfecte meiden dag. Boek erna een hotel bij de sauna of zoek een prive sauna waar jullie ook kunnen slapen! Heerlijk!

Slapen in een tiny house in de natuur

Tiny houses zijn helemaal zo gek nog niet. Want rommel zorgt voor stress en deze kleine huisjes kun je in ieder geval geen rommel in maken, want die plek heb je gewoon niet. Wordt één met de natuur en maak mooie lange wandelingen samen. In de avond kun je een kampvuurtje maken en lekker buiten eten met z’n allen.

Wintersport

Heb je wat meer geld om te besteden met z’n allen, dan is wintersport echt geweldig om met je vriendinnen te doen. Overdag lekker skiën en in de avond naar de après-ski! Krijg je het na een dagje in de sneeuw toch erg koud, warm dan op bij de heerlijke openhaard of in een wellness.

Have fun meiden!

Dit vind je misschien ook leuk...