Kinderen Lifestyle Mode Shoppen

3 tips voor het aankleden van uw kind deze lente/zomer

Het aankleden van uw kind is leuk, maar soms moeilijker dan u vooraf denkt. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de modetrends. Op deze manier weet u zeker dat uw kind er altijd op en top bijloopt. Om u en uw kennis over de modetrends een handje te helpen geven we u in dit artikel 3 tips om uw kind deze lente en zomer goed aan te kleden.

1. Koop ecologisch verantwoord

Deze trend zagen we de afgelopen seizoenen natuurlijk al terugkomen en deze trend houdt nog wel een tijd aan. Het kopen van ecologisch verantwoorde kleding is voor veel mensen erg belangrijk. Op deze manier kunt u uw steentje bijdragen aan het redden van het klimaat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor organic cotton. Deze katoensoort wordt op een milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde manier geproduceerd. Op deze manier weet u zeker dat er geen kinderarbeid of onnodige milieuvervuiling vooraf is gegaan aan de verkoop van het kledingstuk. Buiten deze voordelen zal uw kind organic cotton hoogstwaarschijnlijk ontzettend comfortabel vinden. Dat komt door de hoogwaardige kwaliteit die organic cotton biedt.

2. Kies de comfortabele outfit

Na een periode van thuiswerken en thuis studeren kan de comfy outfit niet meer ontbreken in dit rijtje, we zijn er gek op! In deze outfit zou u met gemak een stuk kunnen hardlopen, maar wel in stijl. De outfits zijn er namelijk voor gemaakt om casual te dragen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een joggingsbroek met denim look. Op die manier lijkt het alsof uw kind een spijkerbroek aanheeft, terwijl hij/zij eigenlijk een comfortabele joggingsbroek aanheeft. Ook voor de trui kunt u kiezen voor comfortabel en toch stijlvol. Op deze manier houden we toch nog iets positiefs over aan de periode vol thuiszitten. Gaat u kinderschoenen kopen die passend moeten zijn bij een comfy outfit? Kies dan sportieve en comfortabele sneakers. 

3. Ga voor stoer

We zien steeds meer militaire invloeden terugkomen in de modewereld, zowel voor jongens als voor meisjes. Het dragen van stoer-uitziende kleding is een onmisbare trend. Niet alleen ziet deze kleding er ontzettend stoer uit, deze trend kent ook een erg praktische kant. Neem bijvoorbeeld de cargobroek; deze broek heeft soms wel 8 zakken! Met zoveel zakken kan uw kind alles meenemen wat hij/zij wil, ideaal dus. Buiten deze cargobroek zijn er nog ontzettend veel trendy kledingstukken zoals het bomberjack en de trenchcoat. Al deze kledingstukken zijn te combineren met compleet andere stijlen. Zo is het tof om bijvoorbeeld een cargobroek te dragen met een casual hoodie of een trenchcoat met een nette outfit. Er zijn eindeloze combinaties te maken met deze stoere kleding, onmisbaar in de kast van uw zoon of dochter. 

Wilt u kinderschoenen kopen en in deze military outdoor stijl blijven? Hoge boots zijn een echte aanrader. 

Dit vind je misschien ook leuk...