Vakantie tips voor vakantie met kinderen
Geen categorie

Een mooie vakantie in Zeeland

Als u een van onze chalets huurt geniet je optimaal van Zeeland. En het gezellige campingleven. Maar wel met comfort en luxe. Ideaal voor een fijne gezinsvakantie. En heerlijk met z’n tweeën of met het gehele gezin. Onze Zeeuwse camping bied volop keuze. Daarnaast vind je op tal van verschillende soorten chalets. Geweldige plekken voor liefhebbers van het Zeeuwse buitenleven.

Met een chalet in op de Zeeuwse Parel combineer je het beste van twee vakanties: de luxe van een vakantiewoning en de charme van kamperen. Ideaal. Lekker de hele dag buiten zijn. Met de gezelligheid van de camping. Geen gedoe met tenten en tentstokken. Geen caravan achter je auto. Je vakantie begint zodra je aankomt. Kinderen slapen heerlijk in een goed bed. En je eigen sanitair voelt als een luxe.

Zeeland is een geweldige provincie om eropuit te trekken. Maar wie bij zijn chalet blijft, geniet evenzeer. Op de camping heb je snel contact. Boodschappen haal je in de boerderijwinkel, even verderop of bij de Lidl in het dorpje hiernaast. Kies voor vers brood van de kantine, Zeeuwse kaas of fruitsappen van de boerderijwinkel. Daarna naar de speeltuin. Of lekker zwemmen in het zwembad. Natuurlijk met plezier voor jong en oud (er).

Het strand is altijd dichtbij. Lekker in de zomer. Pootje baden of zwemmen. Urenlang krabben zoeken. Of zandkastelen bouwen. Alleen of samen. Want op vakantie ben je nooit alleen.

Een chalet huren in zeeland is perfect het voor- en seizoen. De verwarming maakt het knus en huiselijk. En Zeeland heeft zoveel kanten om te ontdekken. Dichtbij en aan de overkant. Binnen en buiten. Zelfs een winterwandeling is een leuk. Rode konen, koude handen en een natte neus. Maar wat een plezier. En het allerleukste? Lekker thuiskomen in een behaaglijk chalet. Met warme chocolademelk of glühwein. En natuurlijk een Zeeuwse bolus.

Dit vind je misschien ook leuk...