Kinderen Lifestyle

Dit is waarom jij een elektrische mamafiets wil!

Heerlijk op pad in de natuur, samen met je kind. Wie wil dat nou niet? Met een elektrische fiets is de drempel een stuk lager om met de fiets op avontuur te gaan, maar met een e-bike speciaal voor mama’s al helemaal! Heb jij al gehoord van de elektrische mamafiets? Graag vertellen we je er alles over.

Allereerst: wat maakt een elektrische mamafiets bijzonder?

Een elektrische mamafiets van Stella verschilt in een aantal aspecten ten opzichte van een normale e-bike. Ze hebben een aantal typerende kenmerken en zijn daarom goed te onderscheiden van andere e-bikes. Het frame is, net als de banden, extra sterk. Voor jou als mama is het makkelijk op te stappen, omdat de instap laag en ruim is. Het stuur is breder dan normaal, waardoor je gemakkelijk een kinderzitje kwijt kunt. Even boodschappen doen bij de supermarkt? Dan zet je jouw mamafiets veilig neer met het stuurslot. Ook het dubbele standaard zorgt ervoor dat je jouw fiets stabiel neerzet. Veiligheid en comfort staat bij dit type e-bike extra hoog in het vaandel. 

Een mamafiets ontzorgt

Door de trapondersteuning van een mamafiets hoef je zelf minder moeite te doen om vooruit te komen. En als moeder is het af en toe best fijn om een steuntje in de rug te hebben! Je zult ervaren dat je met een mamafiets sneller op pad gaat met je kinderen dan wanneer je een normale fiets hebt. Je bent minder snel moe, waardoor je er ook heerlijk op uit kunt trekken voor een langere fietstocht. 

Snel op je bestemming!

De kinderen van school halen, de boodschappen doen, naar de kapper: het leven van een moeder vraagt nogal om een strakke planning! Hoe fijn is het dan dat je snel, maar veilig van locatie naar locatie kunt e-biken. Met een elektrische mamafiets kun je snelheden behalen die je met een normale fiets niet kunt evenaren. Flinke tegenwind? Dat is voor jou geen probleem. Met een mamafiets is een brug beklimmen, in weer en wind, een fluitje van een cent.  

Kortom, een elektrische mamafiets van Stella brengt veel comfort en gemak. Dit kan erg fijn zijn in het drukke leven dat je als moeder hebt. Met een elektrische mamafiets ga je er sneller op uit met je kinderen dan je anders zou doen. Door dit gemak pak je eerder de fiets in plaats van de auto. Zo ben je ook nog eens milieubewust bezig en ben je meer in beweging. Wat wil je nog meer? 

Dit vind je misschien ook leuk...