Dieren

Decoratie met een Nederlands tintje

Ben je actief bezig je interieur te restylen? Zoek je altijd naar nieuwe thema’s om je woonkamer een nieuwe look te geven?
Dan hebben we een leuk alternatief voor je als je eens een andere benadering wilt: Decoratie artikelen met een Nederlands tintje. Artikelen met een knipoog naar de Nederlandse cultuur.
Dit hoeft helemaal geen kitsch te zijn, er zijn hele mooie decoratieve elementen verkrijgbaar waarmee je in je interieur een verwijzing naar de Nederlandse cultuur kunt maken.
Een paar voorbeelden.

Delftsblauwe Tulpenvaas


Een top artikel is de Delftsblauwe Tulpenvaas van Heinen Delfts Blauw. Het oer-Hollandse Delftsblauw en de er in te plaatsen Tulpen maken het tot een mooie Nederlands tafereel. Geen ouderwetse uitstraling maar modern.
Bij Heinen kun je nog veel meer Delfts-blauwe decoratie artikelen aanschaffen. Dit kan gemakkelijk online in de webshop. De moeite van een bezoekje waard

Cow Parade Netherlands

Deze bijzondere Cow Parade koe maakt deel uit van de Cow Parade collection.
Het prachtige handbeschilderde koeienbeeld met de typisch Nederlandse kenmerken is ontworpen door Yvona Marikova, en de originele versie werd tentoongesteld op de openlucht kunstmanifestatie van Cow Parade in Praag (2004), een van de steden waar de Cow Parade kunstmanifestaties zijn georganiseerd. Naast het Cow Parade Netherlands beeld zijn overigens nog vele andere modellen ontworpen die in de Cow Parade Collection te zien zijn bij Kadogalerie. Bij deze prachtige kunst koe ontvang je een certificaat van de Cow Parade.

Keramisch ornament Stroopwafel

Bij Zazzle hebben ze een origineel Hollands decoratie ornament, namelijk een keramische stroopwafel.
Hang er een of twee bij elkaar aan de wand en verbaas je over de reacties die je zult ontvangen. Leuk en bijzonder origineel.
Zazzle heeft nog andere stroopwafel-design artikelen zoals kussens en opbergdoosjes, die ook leuk in je interieur passen.

Wees dus creatief en plaats typisch Nederlandse decoratie in je woonkamer.
Da’s toch weer eens wat anders.

Dit vind je misschien ook leuk...