Lifestyle Mode

De naamketting; populairder dan ooit!

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen, al dan niet naar smaak. De naamketting is terug van weggeweest, en hij is populairder dan ooit! Werden deze fijne kettinkjes met naam vroeger regelmatig afgedaan als ordinair en alleen voor de echte ‘sjonnies en anita’s’.. Tegenwoordig zijn ze niet aan te slepen. De naamketting maakt een comeback!

Niet alleen vinden wij deze stoere kettinkjes super gaaf, ook bij celebs als Kendall Jenner, Gigi Hadid en Adele zie je ze voorbij komen. Lees snel verder over deze populaire ketting.

Het moge duidelijk zijn dat er veel vraag is naar deze naamkettingen. Het aanbod past zich hier op aan (YES!) en nu kun jij precies de ketting shoppen die bij je past. Ga je voor een subtiele ketting met de naam van je partner, of houd je wel van wat bling bling en ga je voor een naamketting met Zirkonia steentjes? Net als veel andere sieraden, zijn ook de naamkettingen verkrijgbaar in verschillende materialen; ga je voor .925 sterling zilver, 18 karaat goud (verguld) of 18 karaat rosé goud (verguld)? Er is voor ieder wat wils!

De ketting met naam is perfect te combineren met wat subtielere kettinkjes. Een tweede trend die we steeds vaker voorbij zien komen is namelijk het layeren van verschillende kettinkjes. De naamketting is vaak wat groter, waardoor je deze het beste met een wat kleiner sieraad kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan een dun kettinkje met subtiele parel of geboortesteen, mooi!

Het fijne aan deze ketting; het maakt niet alleen je outfit compleet, het is ook van onschatbare emotionele waarde. Draag de naam van jouw geliefde moeder, vader, partner of kinderen altijd op je hart. Ook zij zullen hierdoor stralen van trots. Natuurlijk kun je er ook gewoon voor kiezen een ketting met je eigen naam te dragen.

De naamketting leent zich ook nog eens als het perfecte cadeautje voor iedere gelegenheid. Trots op jouw prachtige dochter voor het behalen van haar diploma? Mama bedanken voor al haar goede zorgen? Een lieve vriendin die jou door dik en dun heeft gesteund? Iedereen wordt blij van dit super persoonlijke en stralende cadeau. Zeg het met een sieraad..

Wat vind jij van deze upcoming trend?

Dit vind je misschien ook leuk...