Lifestyle Mode

Dé fashiontips tijdens je eerste date!

Na een periode als single heb je dan eindelijk een leuke date in de planning! Maar wat trek je aan? Een rode kanten jurk, met een open decolleté en hele hoge pumps? Nee, is het antwoord volgens sexuologen. Lees hieronder de fashion tips om dé perfecte indruk te maken op je potentiele, nieuwe vlam!

Welke kledingstuk is perfect tijdens je eerste date?

Veel vrouwen denken dat mannen van ordinair houden. Misschien als je zin hebt in een one night stand hebt, maar mannen houden van sexy. Dat is heel iets anders. Uiteraard zijn er natuurlijk verschillende mannen met verschillende smaken. Als we de onderzoeken mogen geloven zit je met een (niet te korte) jurk, een mooie leren rok, een goede jeans en een middelhoge hak altijd goed! Een jurk staat vrouwelijk en daarbij komt je silhouet als vrouw mooi naar voren. Als je ervoor kiest om een mooie jeans te dragen tijdens je date, trek er dan wat spannends bovenaan. Denk dan aan een strakke top met bijpassende tas en schoenen in dezelfde kleurtint. Veel mannen houden van hakken, maar maak het niet te gek. En mocht je spetter na een leuk etentje nog een rondje willen wandelen, dan is het wel zo fijn als je hak niet tussen de straatsteen blijft hangen.

Glamour is goed, maar niet té veel bling bling

Als je nu je outfit bij elkaar hebt gezocht is het tijd om te bedenken welke accessoires je erbij gaat dragen. Subtiele sieraden staan elegant, en ook hier geldt less is more. Een beetje glamour door een opvallende ketting is leuk, maar kies dan voor wat kleinere oorbelletjes. Ook kunnen je je spannende look een boost geven door het kiezen van een rouge met een klein glittertje. Zoek bij je je mooie jurk een mooie eyecatcher? Een mooi horloge als enige accessoire is ook helemaal van nu. Shop er bijvoorbeeld in dezelfde kleur een tas van een mooi fashion label bij. Met een classy & sexy voorkomen verover jij ieder mannenhart!

Denk ook aan de volgende ochtend & shop een mooie badjas

Is je date toch niet wat je er van had verwacht? Of komt er een vervolgdate? Of was het zelfs ‘liefde op het eerste gezicht’? In het laatste geval is een vrouwelijke badjas natuurlijk onmisbaar! Online shop je het meest veelzijdige dames badjassen assortiment. Er is online namelijk veel meer keuze als het om badjassen gaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende satijnen kimono of een fleece badjas met een hip patroon? Badjas.nl is dé grootste aanbieder en kan aan al jouw badjas wensen voldoen

Dit vind je misschien ook leuk...