Mode

Ellis faas producten

Het is een heel bekend merk in de branche: Ellis Faas. Zij het bedrijf staat bekend als een van de meest invloedrijke merken in de make-up branche. Ellis ziet make-up als een manier om jezelf te uitten en te laten zien wat je voelt. Ze hebben verschillende soorten make-up producten en wij zetten die hier voor je op een rijtje. Je kunt de producten bestellen bij Esther van Maanen.

Ellis eyes

Ellis Faas heeft een uitgebreid aanbod aan oogproducten. Zo hebben ze ‘creamy eyes’ voor de vorm en contour of ‘smokey eyes’ voor toch meer een subtiele waas van kleur. Je kunt kleur gebruiken zodat je ogen er meer uitspringen en de mascara zorgt ervoor dat je wimpers voller zijn. Daarnaast hebben ze nog de eyeliners en die geven de ogen meer diepgang.

Ellis lips

Er zijn 36 verschillende kleuren voor je lippen. Ellis Faas heeft het zo ontworpen dat iedere lippenstift gebruikt kan worden op verschillende manieren. Ellis Faas hot lips staan bekend om het vele pigment dat erin verwerkt zit. De hot lips gaan extreem lang mee, zonder dat je risico loopt dat je lippen uitdrogen.

Ellis skin

Ellis Faas staat ook bekend om de huidproducten die zij aanbieden. De foundation kan elke huid opfleuren en een mooie blush geven. Het komt door de ervaring en innovativiteit Dat Ellis Faas zo succesvol is. Het resultaat is dat zij producten van hoge kwaliteit kunnen bieden aan de consument.

Ellis holders

De make-up kits kunnen natuurlijk niet ontbreken met zoveel producten. Om de producten goed te kunnen ordenen, zijn er kits ontworpen waar de producten in passen en makkelijk mee te nemen zijn. Zoals een handige handtas.

Ellis shirts

Voor het goede doel War Child haalt Ellis Faas geld op door middel van shirtverkoop. Ze hebben de slogan ‘make-up, not war’ in het leven geroepen. Wil je graag dit goede doel steunen? Bestel dan een shirt bij Ellis Faas.

Dit vind je misschien ook leuk...