Lifestyle

3 redenen waarom u uw telefoon niet zelf moet repareren

Hoewel het verleidelijk kan zijn om uw telefoon zelf te repareren, zijn er enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden.

Je zou je telefoon nog meer kunnen beschadigen

Als je nog nooit aan de telefoon hebt gewerkt, dan heb je een serieuze kans om iets te beschadigen. Telefoons hebben honderden bewegende delen, en er kunnen behoorlijk bekwame technici voor nodig zijn om uw telefoon te repareren. Ook, laten we zeggen dat je iets hebt als een gebarsten iPhone scherm. In het begin lijkt de reparatie misschien eenvoudig en gemakkelijk te verhelpen. Je hoeft alleen maar het scherm te vervangen, toch? Er is een mogelijkheid dat de glasscherven van het scherm je kunnen snijden, of je uiteindelijk het vervangen van het scherm verkeerd doet. U moet dan meer geld uitgeven en een professional inhuren om de fout te herstellen

 Telefoons zijn ingewikkeld

Repareer je telefoon niet als er diepere problemen zijn dan alleen een gescheurd scherm. Problemen als gevolg van software- of hardwarefouten vereisen speciale koel- en verwarmingstechnieken om uw telefoon te repareren. De meeste mensen hebben niet alleen geen gereedschap, maar ook niet de juiste tafelruimte en omstandigheden om een telefoonreparatie uit te voeren. U kunt ook een professional inhuren die over het juiste gereedschap en de juiste werkruimte beschikt. De meeste professionals kunnen uw telefoon gemakkelijk en snel repareren omdat ze die ervaring en kennis hebben om het goed te doen. Ze hebben vaak honderden uren besteed aan het bestuderen van telefoons en het repareren ervan.

 U kunt uw garantie ongeldig maken

Apple, Samsung en andere telefoonfabrikanten willen niet dat u uw telefoon zelf repareert. Sommigen argumenteren omdat het voor het geld is en anderen argumenteren dat het is om de hardware te beschermen. In ieder geval, zoals de regels zijn vastgesteld, als u probeert uw telefoon te repareren op uw eigen voet, dan kunt u uw garantie ongeldig maken. Dat betekent dat die bedrijven je telefoon niet zullen vervangen als je een storing hebt of als er iets anders is gebeurd. Het kan je meer dan $1.000 kosten.

Wanneer je schade hebt aan je telefoon kan je dit dus altijd beter door een professional laten repareren. Woon je in de buurt van Den Haag en heb je een kapotte iPhone? zie dan; iphone reparatie den haag.

Dit vind je misschien ook leuk...