Kinderen

Schleich speelgoed is een goede investering, en dit is waarom

Door een overvloed aan speelgoed, spelletjes en online games kunnen kinderen zich op allerlei verschillende manieren bezighouden. Toch is en blijft het speelgoed van Schleich al jaren ontzettend populair. Het speelgoed is in allerlei thema’s te krijgen en kan daarom voor ieder kind interessant zijn. Schleich speelgoed wordt onder andere verkocht bij www.marjems.nl. In deze blog lees je waarom Schleich een goede investering is voor je kind.

Het is realistisch
De artikelen van Schleich zijn erg realistisch. Het bedrijf staat er dan ook om bekend dat zij onder andere dieren heel natuurgetrouw weergeven. Voor kinderen is het onwijs leuk om verhalen te verzinnen en een eigen wereld op te bouwen met kleine dieren en mensen die er levensecht uitzien; hun fantasiewereld komt tot leven. Voor kinderen, maar zeker ook volwassenen, zijn Schleich producten ook ideaal om te verzamelen.

Het is leerzaam
Schleich speelgoed is fysiek en bevordert daardoor de motorische vaardigheden van je kind. Vooral voor jonge kinderen is het speelgoed extra leerzaam. Je kunt ze door middel van Schleich namelijk leren dieren te herkennen. Ook kunnen ze oefenen met categoriseren. Door de vele verschillende collecties en werelden kun je je kinderen laten zien welke dieren voorkomen in de zee, op de boerderij of in het wild. Door het brede aanbod is er voor ieder kind wat wils en kun je het oefenen en leren extra leuk maken.

Het is goede kwaliteit
Het speelgoed is van stevig materiaal. Het wordt van kunststof gemaakt en met de hand beschilderd. Het is sterk materiaal en gaat niet snel kapot. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken wanneer het Schleich paard van de trap valt, of wanneer de speelgoed hond met een boog op de grond belandt. Het speelgoed kan tegen water; je kinderen kunnen er dus zelfs in bad mee spelen. Schleich speelgoed is van goede kwaliteit en kan tientallen jaren meegaan.

Dit vind je misschien ook leuk...