Wonen

Raamdecoratie voor de perfecte huisstijl

Het is altijd lastig om de juiste raamdecoratie te vinden. De keuze is enorm en hierdoor niet altijd even makkelijk. Voor iedere ruimte en kamer in huis, is weer passende raamdecoratie dat je weer stijlvol kunt matchen met je huisstijl en interieur door de talloze keuzes in stof, materiaal en kleur. 

Gordijnen voor iedere ruimte

Het is belangrijk om een goede nachtrust te hebben. Het leven als moeder kan af en toe nog wel eens zwaar of vermoeiend zijn, daarom is het van belang om goed te slapen. Gordijnen zijn erg populaire raamdecoratie en komen in iedere ruimte tot hun recht. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende transparanties wat zorgt voor een divers aanbod. 

Verduisterende gordijnen zijn vooral populair in de slaapkamer. Deze kunnen een kamer volledig verduisteren en afsluiten van al het licht dat van buiten komt. Zo kun je dus optimaal genieten van een donkere kamer zonder dat je wakker wordt door het licht. Een overgordijn, hoe verduisterende gordijnen ook wel genoemd worden zijn beschikbaar in vele kleuren en kunnen dus ook in de slaapkamer van de kids terecht. 

Naast overgordijnen zijn er ook inbetween gordijnen beschikbaar, deze bestaan uit een semi-transparante stof waar je niet doorheen kunt kijken. Deze zijn ideaal voor je privacy, maar laten wel genoeg licht door. Deze inbetween gordijnen komen vaak voor aan de straatkant, niemand kan bij je naar binnen gluren. 

Heb je een mooie tuin waar je graag lekker in weg kijkt terwijl je het huis even voor je alleen hebt, dan zijn vitrage gordijnen de juiste keuze. Het is mogelijk om door deze transparante stof heen te kijken, hierdoor verlies je nooit je uitzicht naar buiten. Deze gordijnen brengen enorm veel sfeer in huis en sluiten mooi aan op je huisstijl. 

Vrijheid in sfeer, lichtinval en privacy

Het creëren van sfeer kun je heel eenvoudig doen met jaloezieën. Dit zijn horizontale lamellen die erg eenvoudig te kantelen zijn. Je hebt hiermee veel invloed op je privacy en lichtinval. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende materialen, van hout, aluminium en pvc.

Houten jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling en geven veel warmte aan je interieur. Met jaloezieën hout kun je samen met gezin thuis een knusse sfeer creëren voor een leuke avond spelletjes spelen of een filmpje op de bank. 

Aluminium en pvc jaloezieën zijn erg populair in de keuken of badkamer. Ze zijn vochtbestendig waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes. Pvc jaloezieën zijn erg populair omdat je hier een houtnerf aan toe kunt laten voegen. Dit zorgt ervoor dat je een jaloezie hebt met de uitstraling van hout maar de eigenschappen van pvc. 

Dit vind je misschien ook leuk...