Shoppen

Inspiratie voor een leuk cadeau tijdens de feestdagen.

De feestdagen liggen weer in het vooruitzicht. We zullen dit jaar de feestdagen anders beleven dan in de voorgaande jaren. Hopelijk is tegen december de tweede Lock Down voorbij en kunnen we in kleine groepjes genieten van het samen zijn. Een ding is zeker, tijdens de feestdagen is het een perfect moment om iemand extra te verwennen met een mooi cadeau. Laat zien dat je aan elkaar denkt in deze moeilijke tijden. Wij hebben hieronder inspiratie voor een heel leuk cadeau voor bijvoorbeeld je moeder, zus of vriendin!

Isabel Bernard heeft een prachtige sieradencollectie geïnspireerd op de stad van de liefde, namelijk Parijs. Ze vindt dat elke vrouw een gouden eerste plek met betaalbare luxe verdiend. De sieradencollectie straalt rust, eenvoud en creativiteit uit. De sieraden zijn minimalistisch waardoor ze perfect te combineren zijn met sieraden die je moeder, je zus of je vriendinnen al hebben. In de collectie vind je voornamelijk gouden sieraden, maar voor de niet gouden sieraden liefhebbers zijn is er ook een roségouden collectie en een witgouden collectie. Voor ieder wat wils!

Isabel Bernard heeft ontzettend mooie minimalistische ringen waardoor je de ringen kan stapelen en eindeloos kan combineren. Je kan ook juist aan verschillende vingers minimalistische ringen dragen. Het is ook een trend om veel kleine kettingen te dragen. De minimalistische kettingen kunnen ook gestapeld worden waardoor er een speels effect ontstaat. Het is bijvoorbeeld heel mooi om een Initials, een ketting met een initiaal, te combineren met een ketting met een andere hanger.

Naast minimalistisch ringen en kettingen heeft Isabel Bernard ook mooie gouden oorbellen. Van kleine oorstekers tot kleine oorringen. Het aanbod is breed. Ook deze oorbellen zijn mooi te combineren met eigen oorbellen of andere oorbellen uit de collectie. Geef je dierbare mooie oorbellen tijdens de feestdagen. Kijk op gouden oorbellen dames op Isabel Bernard.com en laat je inspireren!

Dit vind je misschien ook leuk...