Algemeen

Het lekkerste cadeau voor Moederdag

Het is weer bijna zover. Dé dag van het jaar om jouw moeder even in het zonnetje te zetten. Maar het is voor veel mensen lastig om een passend cadeautje te vinden voor Moederdag, want waar moet je haar nou mee verassen? Wij hebben de perfecte tip! Namelijk, Moederdag chocolade.

Ten eerste, waar komt Moederdag eigenlijk vandaan? Moederdag is namelijk al ontzettend oud, het vindt zijn oorsprong in het klassieke Griekenland. De feestdag wordt gevierd ter ere van Moederdag. De meeste landen vieren Moederdag op de tweede zondag in Mei, dit geldt ook voor Nederland en België. De regio Antwerpen is hier echter een uitzondering op. Hier wordt Moederdag op 15 augustus gevierd namelijk. Moederdag is nog steeds een veel gevierde feestdag. Kinderen maken op school vaak een cadeautje en in heel België worden de moeders getrakteerd met een ontbijtje op bed.

Bij Gust Royal vind u de heerlijkste Moederdag chocolade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Caraque bloemetjes van melk, witte of pure chocolade. Het team van Gust Royal maakt elk jaar unieke chocolade producten met hun eigen stijl. Zo kunt u uw moeder verassen met heerlijke chocolade in vormen en smaken die niet verkrijgbaar zijn bij andere chocolatiers. U vindt hier zelfs pumps van chocolade. De chocolade schoenen zijn prachtig gemaakt van melk chocolade. Verder zijn in het assortiment voetballetjes, bloempotjes en zeevruchten van chocolade aanwezig. U kunt de prachtige creaties eenvoudig en snel bestellen. De chocolatier maakt gebruik van Callebaut Cacaobonen, dit zijn cacaobonen van hoge kwaliteit en door het Callebaut project krijgen boeren een eerlijke prijs voor hun bonen. U draagt dus ook nog eens een steentje bij aan een betere wereld, omdat de boeren in Azië door de eerlijkere marktwerking een beter leven hebben. Daarnaast heeft u ook nog eens heerlijke chocolade voor Moederdag.

Dit vind je misschien ook leuk...