Shoppen

De leukste DIY’s voor jou en je newborn

Als aanstaande mama moet je aan zoveel dingen denken, dat juist ontspanning erg belangrijk is. Daarom kan een beetje creativiteit op zijn tijd een heerlijke afleiding zijn. Hieronder zetten we de leukste DIY projecten voor je op een rijtje!

Tip 1. Maak een slinger voor de babykamer

Je wilt de babykamer natuurlijk gezellig inrichten. Een slinger kan daarin een mooie toevoeging zijn. Je kunt vlaggetjes maken van stof of papier. Het draad of touw kun je opleuken met kralen en kwastjes van de sieraden groothandel Betaalbarekralen. Naast het feit dat je lekker creatief bezig bent, kun je de kleuren helemaal afstemmen op de rest van de kamer!

Tip 2. Vintage babykamer meubels opknappen

Wil jij net even iets anders dan je in alle babywinkels ziet? Of heb je een familie erfstuk overgenomen wat een opknapbeurt kan gebruiken? Je kunt vintage babykamer meubels eenvoudig opknappen door ze goed op te schuren, stofvrij te maken en ze te voorzien van een nieuwe coating of verflaag. Zo geef je er toch je eigen draai aan!

Tip 3. Haken is helemaal hot!

Het lijkt misschien meer iets voor als je oma wordt, maar haken is serieus weer in opkomst. Steeds meer jonge meiden zijn met de mooiste haakgaren in de weer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het haken, een knuffeltje voor je mini-me, een dekentje, vestje of wandhanger. Het kost even wat tijd, maar het werkt erg ontspannend. Practice makes perfect!

Tip 4. Een naambordje voor je baby

Je wilt het waarschijnlijk nog even geheimhouden, maar als je eenmaal weet wat de naam wordt van je kindje kun je met deze DIY aan de slag! Bij hobbywinkels kun je vaak grote letters scoren, van hout of karton. Geef ze eventueel nog een likje verf en klaar ben je! Super leuk voor op de commode, kledingkast of aan de muur!

Dit vind je misschien ook leuk...