Lifestyle

Begin je nieuwe leven samen in Nijmegen!

Nadat jullie hebben getekend en malkander toegezegd dat jullie mekaar in voor- en tegenspoed zullen steunen, gaan jullie dat begrijpelijkerwijs groots vieren. Maar hoe precies?

Er zijn voldoende redenen om te kijken naar schitterende trouwlocaties in Nijmegen. Al is het maar om de schoonheid en aantrekkelijkheid ervan. En wanneer je een band hebt met de stad of gemeente, is het al helemaal de perfecte plek om een huwelijk te beginnen. Zijn je lief en jij er geboren of hebben jullie elkaar hier voor het eerst ontmoet? Is het handig gelegen voor jullie en/of jullie beider families? Ach, de reden maakt ons eigenlijk helemaal niks uit. Wanneer je op deze pagina bent aanbeland, overweeg je waarschijnlijk al om voor Nijmegen te kiezen en ben je wellicht al druk aan het zoeken naar de perfecte plek. En die zul je vinden, dat weten we wel zeker! Maar waar moet die dan allemaal aan voldoen…? Dat is voor ieder bruidspaar natuurlijk weer anders. We kunnen echter wel een aantal praktische zaken benoemen waar iedereen die het huwelijksbootje in gaat stappen aan moet denken.

Wie komen er allemaal

Afhankelijk van jullie vrienden- en familiekring, wordt het misschien een beetje wikken en wegen wie je wel of niet uitnodigt. Het liefste vier je dit trouwfeest het liefste met mensen waar je echt om geeft en die heel belangrijk voor je zijn. Ga geen familieleden uitnodigen ‘omdat het zo hoort’ terwijl je totaal geen band met ze hebt.

Echter, zodra je een beeld hebt van de omvang van je gastenlijst, is het zaak dat je een locatie uitzoekt waar al deze mensen gemakkelijk in passen en die ook nog eens aansluit bij jouw budget.

Esthetiek

Het is helemaal niet raar om specifieke wensen te hebben op dit gebied. Kleuren, materialen, een dresscode, niks is te gek wanneer het om jullie mooiste dag ooit gaat. Zodra je een plek hebt gevonden die qua stijl hiermee genoeg overeenkomt, wil je wel zeker zijn dat je die voor jullie plannen ook mag aanpassen. Ga daarom snel in conclaaf met het beheer, zodat jullie ideeën allemaal op één lijn komen te zitten. Wanneer je helemaal op de hoogte bent van alle mogelijkheden, kun je veel gerichter een keuze maken.

De route

Natuurlijk heeft iedereen tegenwoordig wel een TomTom of iets dergelijks, maar niet iedereen is even bekend in Nijmegen. Geef daarom de exacte locatie ruim tevoren aan iedereen door, zodat je straks niet aan het feesten bent in een lege zaal. Op jullie tweeën na, dan. Maak ok melding van parkeerplekken, fietsenstallingen, haltes, perrons en stations. En de route naar de plek van jullie feest toe vanaf die punten. Wees zo compleet en duidelijk mogelijk.
Alvast van harte gefeliciteerd en geniet van jullie grootse feest!

Dit vind je misschien ook leuk...