Wat is iets dat zeker niet mag ontbreken op een babyshower? Misschien had je het al goed geraden, maar wat echt onmisbaar is op een babyshower zijn lekkere hapjes voor jou en de gasten. Tijdens een babyshower zul je waarschijnlijk vele leuke babyactiviteiten te doen en veel tijd doorbrengen met je familie en vrienden. En hoe kan je dat beter doen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje? Babyshower snacks hoeven trouwens helemaal niet moeilijk te zijn. Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met simpele babyshower hapjes die jij zelf of met andere mensen kan maken. Alles met chocola en muisjes Iets wat echt niet mag ontbreken bij het maken van simpele en zoete babyshower hapjes zijn de ingrediënten chocola en muisjes. Chocola wordt vaak gebruikt als een van de hoofdingrediënten van babyshower hapjes, dankzij het feit dat het in verschillende vormen gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan chocola in harde vorm of juist in vloeibare vorm als een sausje of een soort ‘lijm’ om andere ingrediënten mee te plakken. Chocola kun je gemakkelijk snel halen in de supermarkt. Chocolade online bestellen is ook een optie, mocht je weinig tijd hebben om zelf even snel naar de winkel te gaan. Een van de andere belangrijke ingrediënten zijn blauwe of roze muisjes! Deze heerlijke broodbeleg is ook onmisbaar voor babyshower hapjes, in het geval dat het geslacht al bekend is gemaakt. Je kunt veel babyshower hapjes maken met alleen deze twee producten. Denk bijvoorbeeld aan chocolade donuts gedipt in muisjes, chocoladesoesjes met muisjes als versiering, lange vingers gedopen in chocoladesaus of doe een chocoladefontein met fruit en muisjes als dipping. Je kunt van elke standaard taart of koek een makkelijke babyshower hapje te maken: voeg een chocolade laag aan toe, muisjes erop sprenkelen en voila: je hebt een perfecte babyshower snack.
Lifestyle

Makkelijke babyshower hapjes gemaakt van chocola

Wat is iets dat zeker niet mag ontbreken op een babyshower? Misschien had je het al goed geraden, maar wat echt onmisbaar is op een babyshower zijn lekkere hapjes voor jou en de gasten. Tijdens een babyshower zul je waarschijnlijk vele leuke babyactiviteiten te doen en veel tijd doorbrengen met je familie en vrienden. En hoe kan je dat beter doen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje? Babyshower snacks hoeven trouwens helemaal niet moeilijk te zijn. Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met simpele babyshower hapjes die jij zelf of met andere mensen kan maken.

Alles met chocola en muisjes

Iets wat echt niet mag ontbreken bij het maken van simpele en zoete babyshower hapjes zijn de ingrediënten chocola en muisjes. Chocola wordt vaak gebruikt als een van de hoofdingrediënten van babyshower hapjes, dankzij het feit dat het in verschillende vormen gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan chocola in harde vorm of juist in vloeibare vorm als een sausje of een soort ‘lijm’ om andere ingrediënten mee te plakken. Chocola kun je gemakkelijk snel halen in de supermarkt. Chocolade online bestellen is ook een optie, mocht je weinig tijd hebben om zelf even snel naar de winkel te gaan.

Een van de andere belangrijke ingrediënten zijn blauwe of roze muisjes! Deze heerlijke broodbeleg is ook onmisbaar voor babyshower hapjes, in het geval dat het geslacht al bekend is gemaakt.

Je kunt veel babyshower hapjes maken met alleen deze twee producten. Denk bijvoorbeeld aan chocolade donuts gedipt in muisjes, chocoladesoesjes met muisjes als versiering, lange vingers gedopen in chocoladesaus of doe een chocoladefontein met fruit en muisjes als dipping. Je kunt van elke standaard taart of koek een makkelijke babyshower hapje te maken: voeg een chocolade laag aan toe, muisjes erop sprenkelen en voila: je hebt een perfecte babyshower snack.

Dit vind je misschien ook leuk...