Lifestyle

5 redenen om een cryolipolyse behandeling te overwegen!

Cryolipolyse. Je hebt vast wel eens gehoordt van deze methode om vet op specifieke plaatsen kwijt te raken. Tijdens de behandeling wordt vet bevroren, waardoor de vetcellen afsterven en vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Dit klinkt te mooi om waar te zijn? Maar dat is het NIET!

Overweeg jij een cryolipolyse behandeling? Wij hebben hieronder vijf redenen voor je opgesomd om te kiezen voor een behandeling!

1. Wetenschappelijk bewezen

Een goede reden om een cryolipolyse behandeling te ondergaan is dat het effect ervan wetenschappelijk is bewezen. Door Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson werd ontdekt dat vetcellen afsterven vanaf een bepaalde temperatuur. Dit werd ontdekt bij een ander wetenschappelijk onderzoek verbonden aan de Harvard Medical School. In de jaren na het onderzoek is men begonnen met het ontwikkelen van apparatuur om de vetcellen te bevriezen. Een cryolipolyse machine is ontzettend duur. Helaas circuleren er momenteel diverse toestellen op de markt die aangeven de juiste temperatuur van -8 te behalen bij de behandeling, maar in werkelijkheid wordt dit niet behaalt. Voor iedereen die een behandeling overweegt raden wij aan om te kiezen voor CoolSculpting Kliniek. Coolsculpting heeft een FDA keurmerk en is de enige aanbieder van cryolipolyse dat wetenschappelijk bewezen is!

2. Geen hersteltijd

Een cryolipolyse behandeling is non invasief. Dit betekent dat er geen naalden, snijden of verdoving aan te pas komt. Gemiddeld duurt deze pijnloze behandeling ongeveer één uur. De CoolSculpting behandeling zorgt ervoor dat vetcellen definitief verwijderd worden door selectief koelen.

3. Natuurlijk proces

Een groot voordeel van cryolipolyse is dat vetcellen als gevolg van de behandeling kristalliseren, waardoor ze door het lichaam zelf afgescheiden worden. Dit is een natuurlijk proces. Daardoor heeft het lichaam ook wel zijn tijd nodig om de vetcellen te vernietigen. Voor het eindresultaat heeft je lichaam dus enkele weken nodig.

4. Blijvend resultaat

Tijdens de behandeling worden vetcellen definitief vernietigd. Sporten en lijnen vermindert de hoeveelheid vet in de vetcellen, echter blijven de vetcellen zelf bestaan. Juist deze vetcellen kunnen makkelijk weer in volume toenemen, bijvoorbeeld als je stop met een dieet. Met CoolSculpting worden de vetcellen definitief verwijdert.

5. Gericht op probleemzones

Tijdens een CoolSculpting behandeling is het mogelijk om te richten op specifieke probleemzones. Zo kunnen net die vervelende vetjes, waar je maar niet vanaf komt aangepakt worden. Denk bijvoorbeeld aan de onderkin, love handles of andere zones met ongewenste vetjes.

Dit vind je misschien ook leuk...