Kinderen

Welke spullen moet je aanschaffen als je in verwachting bent van een baby

Als je in verwachting van een baby bent wil je zo snel mogelijk alles geregeld hebben. De 9 maanden en de bevalling zijn super zwaar en stressvol. Hierdoor wil je zoveel mogelijk stress wegnemen. Dit kan je het beste doen door snel een checklist te maken met de benodigdheden. Deze checklist kun je dan aan je man geven zodat hij alle spullen kan gaan halen. Hierdoor valt een hele last van je schouders en kun je je richten op de baby zelf. Naast de checklist wil je natuurlijk ook wel zelf de spullen bekijken en uitkiezen. Dit kan je samen doen met je partner zodat hij geen spullen koopt die bij jou niet in de smaak vallen.

Verzorging

Je hebt heel veel spullen nodig voor de verzorging van jouw baby. Denk bijvoorbeeld aan luiers, fopspeen, vochtige billendoekjes, de juiste voeding, spuugdoekjes, thermometer, nagelschaartje, hydrofiel luiers en noem maar op. Doordat je zoveel nodig hebt voor de verzorging moet je hier ruim van te voren al over nadenken. Als het je 1ste kindje wordt is het handig om aan vrienden of familie te vragen wat je allemaal nodig hebt. Zo kom je niks te kort als de baby er is!

Grote spullen

Bij grote spullen worden meubels en kinderwagens bedoeld. Er is aardig wat meubilair nodig zoals een wiegje, commode, ledikantje, box, kinderstoel en noem maar op. Er zijn veel spullen die noodzakelijk zijn. Sommige spullen zijn niet noodzakelijk maar maken je leven als moeder wel een stuk makkelijker. Hiernaast is een goede kinderwagen erg belangrijk. Veel mensen vinden het heel rustgevend om even te gaan wandelen. Er zijn heel veel verschillende soorten zoals de bugaboo kinderwagens. Kies er 1 die bij jouw past!

kleding

Kinderkleding kan natuurlijk niet ontbreken. Kleding kopen voor je kind is een leuke bezigheid. Let er wel op dat je baby snel uit deze kleren groeit. Hierdoor is het zonde om dure kinderkleding te kopen.

Dit vind je misschien ook leuk...