Shoppen

Sonos Move populaire Black Friday aanbieding

De Sonos Move is een kwalitatief zeer goede draadloze speaker. Hij wordt zakelijk vaak gebruikt om er presentaties mee af te spelen voor groepen. De Sonos Move en de Sonos Roam zijn ook heel geliefd bij de jeugd. Die gebruiken de speakers om onderweg hun favoriete playlists af te spelen. De geluidskwaliteit van de Sonos Move is uitstekend, dankzij drie losse ingebouwde versterkers. Door die brede doelgroep is de Sonos Move Black Friday belangstelling groot. Als op dit apparaat veel korting wordt gegeven spaar je al gauw € 100 uit. Het is natuurlijk de kunst om de aanbieding te vinden waar je de meeste korting krijgt.

Platform voor Sonos aanbiedingen

Tijdens Black Friday is de belangstellingen voor aanbiedingen erg groot. Maar ook gedurende het jaar wordt er op Sonos apparatuur vaak aantrekkelijk veel korting gegeven. Om je voortdurend op de hoogte te houden van die aanbiedingen hebben wij www.sonos-aanbiedingen.nl opgericht. Op dit platform wordt per Sonos product bijgehouden waar het in de aanbieding is. In een overzicht is te zien welke winkels een aanbieding hebben en wat de prijs van het product is. Bij een Sonos Roam aanbieding kun je bijvoorbeeld 3 winkels zien met een aanbieding. Via een link kun je meteen naar de webshop van die winkel gaan.

Water- en stootbestendig

De Sonos Roam is ontworpen om ermee op pad te gaan, en hij kan tegen een stootje. Hij heeft een krachtige accu, waardoor je er tot 10 uur muziek mee kunt afspelen. De behuizing is stof- en waterdicht. De gevoelige onderdelen zijn verend opgehangen, dus het is niet erg als je de speaker een keer laat vallen. Hij kan ook goed tegen stof en water. Als je wilt kan deze speaker dus worden meegenomen in de sauna of in de douche. Deze draadloze speaker maakt gebruik van Bluetooth en wifi om gestreamde muziek af te spelen.

Dit vind je misschien ook leuk...