Mode

Op vakantie met je handbagage? Deze items neem je mee! 

Je gaat ein-de-lijk op vakantie, je bent super excited en kunt niet wachten om te vertrekken. Alleen voordat je daadwerkelijk kunt vertrekken is het tijd om je koffer in te pakken. Tegenwoordig is dat voor een korte vakantie alleen nog maar een handbagage koffer en eerlijk is eerlijk: voor de meeste vrouwen is dat een enorme uitdaging. Naast je sandalen, hakken, laarzen, sneakers én slippers wil je ook graag nog wat kleding mee en dat zorgt voor nogal wat stress en een paar mental breakdowns. Om het inpakken van je handbagage wat makkelijker te maken vertellen we je in dit blogartikel welke drie artikelen jij mee kunt nemen die weinig ruimte in beslag nemen en waarmee je eindeloos kunt combineren. Zo pak jij met veel plezier straks je kleine koffer in!

Less stress with a little black dress

Als er één item absoluut niet mag ontbreken in jouw handbagage koffer is het wel de little black dress. Dit jurkje past namelijk altijd, overal, in elke situatie, in elke gelegenheid. Overdag draag je dit jurkje nonchalant met een petje en een paar sandalen waardoor je er sportief en fashionable uitziet. ’s Avonds gooi je je haar kleur, doe je wat make-up op en pak je jouw hakken of laarzen en voordat je het weet zie je er fantastisch uit. Een zwart jurkje kun je nu eenmaal eindeloos mee combineren dus deze moet vast en zeker mee in je handbagage!

De blouse is multifunctioneel

Nog zo’n item dat je op talloze manieren kunt combineren is een blouse. Een blouse weegt niks, is eenvoudig op de rollen en is ontzettend handig wanneer je een paar dagen op vakantie gaat. Je kunt kiezen voor een witte blouse of juist voor een gekleurde blouse. Het maakt eigenlijk niet zo heel veel uit, met alle blouses die je meeneemt ga je gegarandeerd heel blij zijn. Een dagje naar het strand? Trek een grote blouse over je bikini met een stoere short en je outfit is ready. ’s Avonds uiteten? Knoop de blouse op een mooie rok met hakken eronder en je bent helemaal ready to go. Is het ’s avonds wat afgekoeld of ben je verbrand? Dan is de blouse in beide gevallen je redmiddel en zul je ontzettend blij zijn dat je hem mee hebt genomen. Tip: Rol al je kleding op in plaats van vouwen, zo past er veel meer in de kleine handbagagekoffer!

Deze accessoire is een must

Om nog één laatste tip te geven, dit is een item die echt heel goed van pas gaat komen op vakantie: het sjaaltje. Je ziet ze de laatste tijd wel vaker, een klein sjaaltje met verschillende kleurtjes. Mensen dragen ze in hun haar, maar ze zijn ook heel goed voor andere doeleinden te gebruiken. Zo kun je het sjaaltje gebruiken als riem, je kunt het sjaaltje gebruiken als haarband, je kunt het sjaaltje gebruiken als top en je kunt het sjaaltje aan je tas hangen om je outfit net wat leuker te maken. Bijvoorbeeld wanneer je een helemaal zwarte of witte outfit aan hebt. Het kan in dit geval heel leuk zijn om je outfit te breken met een sjaaltje in je haar, om je taille of aan je tasje. Het sjaaltje weegt niks, kan heel eenvoudig meegenomen te worden en is zo multifunctioneel dat je er absoluut plezier van gaat hebben. Lees hier andere tips om op vakantie te gaan met je baby.

Dit vind je misschien ook leuk...