Hobby

Mini makeover voor je kamer? Met Histor verf!

Ben je uitgekeken op je woonkamer muren, meubelen en accessoires? Tijd voor een frisse look! Maar het moet makkelijk zijn. Niet je hele interieur eruit. Gewoon even snel een nieuwe stijl. Dan is het tijd voor Histor verf. Met de handige Histor Perfect Finish potjes koop je kant en klare mengverf op kleur. En hoe begin je? Met Histor muurverf, kleine moeite groot effect. 

Waar begin je met schilderen?  

Het is heel simpel, kies een muur, jouw statement muur. De muur waar je tv staat, of het hoofdeinde van je bed. Die schilder je in een andere kleur. Je hebt er maar heel weinig verf voor nodig. Een potje Histor Perfect Finish muurverf van 2.5 liter is al voldoende voor 25m2. 

Hoeveel Histor verf heb je nodig?

Dus voor jouw muur is 1 liter verf wellicht ook al voldoende. En je mengverf op kleur koop je snel en makkelijk online, in de verfwinkel van Onlineverf.nl. Kijk even bij de Histor mengverf aanbieding en je bent ook nog eens voordelig uit. 

Kan je met Histor muurverf overschilderen?

Ja dat kan zeker! Want Histor verf heeft een goede dekking. Overschilderen van een lichte kleur muur in een donkerdere tint zoals antraciet of trendy lichtgroen is zonder voorbereidingen mogelijk. 

Van donker naar licht schilderen?

Heb je wanden in een donkerdere tint en wil je lichter gaan? Dan is het handig om eerst een rondje met Histor Monodek te schilderen, gewoon witte muurverf. Die dekt in 1 laag en je kan hem al na 4 uur overschilderen. Bestel voordelig online elke Histor verf voor je schilderklus. 

Finishing touch voor kozijnen en dressoir

Stel je hebt in een dag die prachtige woonkamer muur geschilderd. Is je makeover dan compleet? Of heb je de smaak te pakken en wil je nog even doorgaan? Dan kan je de houten kozijnen ook van een frisse laag lakverf voorzien, bijvoorbeeld Histor Perfect Finish houtlak. Kies matte of glanzende lak in de kleur die jij wilt. Wat dacht je van donkergrijze kozijnen of deuren? Zo creëer je een stalen deuren effect. 

Dit kan je nog met restjes Histor lakverf

Restje verf over? Ook je houten dressoir of tafel kan je met Histor lak voor hout nog even aanpassen aan je nieuwe woonstijl. Of dat houten plankje aan je muur, het frame van je spiegel of wat je nu te binnen schiet. Uiteindelijk heb je maar twee dagen of een weekendje nodig voor een hele makeover, en wat verf. Makkelijker kan het niet toch? En je geniet weer volop van jouw mooie, frisse interieur!

Dit vind je misschien ook leuk...