Wonen

Landelijk wonen – binnen en buiten

Landelijk wonen, het is weer helemaal terug van weggeweest. Of je nu groot of klein woont, achteraf of midden in het dorp; landelijke aankleding binnen en buiten kan altijd! Een belangrijk product dat zorgt voor een landelijke uitstraling is hout. Je hebt het in allerlei soorten en maten; kastanje, eiken, douglas, noem maar op. Iedere houtsoort heeft andere eigenschappen en een eigen uitstraling. Hier lees je hoe je dit het best toe kan passen voor die landelijke uitstraling!

Van begin af aan

Heb je net een huis gekocht dat nog helemaal verbouwd moet worden of ga je een huis bouwen? Dan kun je natuurlijk alles precies zo maken zoals jij het wilt. Ook de landelijke sfeer is dan een stuk makkelijker te creëren omdat je gelijk kunt kiezen voor een houten vloer, houten keuken of balken van bijvoorbeeld eiken of douglas verwerken in de bouw.

Je eigen draai

Heb je een huis waar de vloer en keuken al in staat en waar je niks aan wilt veranderen? Dan zul je op een andere manier je eigen draai eraan moeten geven. Dit kan door landelijke meubelen in je interieur te plaatsen of gebruik te maken van landelijke kleuren zoals bijvoorbeeld bruin en grijs.

De tuin doet ook mee!

Als je binnen alles naar je wens hebt gemaakt, vergeet dan niet de tuin aan te pakken! Hier kun je nog makkelijker eyecatchers aan toevoegen om een landelijke uitstraling te creëren. Bijvoorbeeld een schutting van hazelaarschermen of wilgentenen of bouw een mooie houten overkapping of pergola!

Op zoek naar houten hekwerken voor je tuin? Bij Adéquat vind je een groot aanbod!

Dit vind je misschien ook leuk...