Mode Shoppen

4 kleding musthaves voor iedere vrouw na de zwangerschap

Niet alleen tijdens de zwangerschap verandert je lijf. Veel vrouwen merken dat hun lichaam na de geboorte van hun kindje, blijvend verandert. En dat kan je soms best onzeker maken, kleding die niet meer past bijvoorbeeld. Er is hier zeker iets aan te doen. Kijk allereerst trots naar je lijf. Die heeft 9 maanden lang het mooiste wat er is gedragen! En benadruk je pluspunten. Hoe? Lees dan snel deze 5 kleding musthaves die iedere vrouw zich gunnen mag na een bevalling.

Skinny jeans met top

Niet het eerste waar je misschien aan denkt. Toch is een skinny jeans, het liefst in zwart, een absolute musthave. Combineer dit met een top die losjes valt. Een eventueel buikje zie je zo niet. Wel die stoere vrouw in skinny jeans met die kekke top. 

Patroontjes op de top kunnen zeker wel. Ga liever niet voor een top met horizontale strepen. Deze kunnen je onnodig breed maken. Kies vooral een top met kleur en print waar jij je prettig in voelt. Dan straal je dit ook uit. 

Goede lingerie is goud waard

Waarschijnlijk is je boezem anders als voor je zwanger werd. Borstvoeding of de groei van je borsten, zorgen dat ook hier je lijf anders is. Kies voor een goede BH. Eén die ondersteuning biedt. Laat ook je cupmaat opmeten. Veel vrouwen dragen een te grote of te kleine maat. Dit geeft een onflatteus beeld, denk aan onnodige vetrolletjes of een BH die schuift.

Ook hierbij geldt: kies naast een ondersteunende BH voor een print of kleur die jij mooi vindt. Ook al is lingerie verborgen, het doet wel degelijk veel voor je mindset!  

Een losvallende jurk met accessoires 

Helemaal trendy van nu, zijn jurken die losvallen. Ben je trots op je taille of boezem? Dan kun je deze extra accentueren. Koop een brede riem en doe deze om. Het maakt je jurk stoer en laat het mooiste van je lijf zien.

Wat inspiratie nodig voor toffe en hippe damesjurken? Er is veel hippe dameskleding bij HAPPYsize die behalve toffe jurken ook gave truien, shirts, broeken en tops heeft. Allemaal met het doel om jou weer comfy en prettig in je mooie lijf te laten voelen!

Koop die jumpsuit!

Ook een jumpsuit hoort na je zwangerschap in je garderobe. Jumpsuits zijn stoer! En ze kleden af, zitten heerlijk en besparen tijd. Tijd besparen? Ja, je hoeft niet langer je hoofd te breken over een trui op die broek. Daarbij kun je een jumpsuit eenvoudig aanpassen. Rol de mouwen op en zet ze vast met het knoopje.

Of trek een extra trui over de bovenkant van de jumpsuit.. Liever een blouse eronder? Kan ook. Maak de stijl compleet met je nieuwste hakken. En niemand kan meer om jouw heen!

Dit vind je misschien ook leuk...